uzun uzun uğraşacak birşey değildir ki. bilen için saniyelik bir olaydır. calibreden çevirirken biryerde bir yere tik atmak lazım muhtemelen. bak sana yazarken aklıma geldi. ekran inç ayarı farklı olabilir farklı bir model kindle a göre çeviriyor olabilir. dur ben biraz da calibreyi kurcalayayımYazı boyutunu falan küçültebilirsin. Bu hep oluyor maalesef. Ben alıştım. Çözümü varsa da uğraştırıcıdır. Günde bir-iki kitap okuyorum, her kitapla uzun uzun uğraşamam ne de olsa.
yukarda resim attım aslında. sorun tam olarak kelimlerin aşağı kayması. ben zevkine okuyorum. okumam gereken birşeyler olduğundan değil. zevkimi bozuyor kelimelerin aşağı kayması. türkçe karakterle ilgili de bazı kitaplarda sorun vardı, kindle ı güncelleyince o sorun görünmüyor şu anda amaMaalesef kullanması zor diye kindle almadım hiç Reeder kullndım (piyasada artık yok) calibro şu an kullanıyorum, kobo da eşim kullanıyor. Bir tek kindle yok yani
Yalnız ben de bütün e kitapları ya moboya ya epuba çeviriyorum ve evet çevirirken biraz kaymalar sorunlar olabiliyor. Ben pek takmiyorum. Bazen bazı karakterler bozuluyor, sıralar kayıyor vs. Sizde ki sorun çok daha büyük mü oluyor bilmiyorum.
taşınmış zaten konuNormalde konu disi diye kib'e abanirdim ama kitap okumadigim halde bu konu kalsin diyorum.
Siz de dua edin kitap okuyacak kadar vaktim olsun artik.
yazı boyutunu küçülmeyi denedin mi? Bir de orijinali pdf olunca pek güzel cevrilmiyor. Epub veya direk mobil tercih edincalibre yüklü. ama çevirmede sıkıntı var. vardır bir inceliği de ben bulamıyorum işte. foto attım baktın mı ona? sorun cümlenin tam sığmayıp aşağı kayması.
Evet yazı boyutunu küçültünce sorun çözüldü. Ama yine kurcalamalara devam edicem yarın. Hem harf boyutu istediğim oranda olup hem de kayma yaşamadan okumanın bir yolu olmalı.Evde pc çok yavaş iş yerinde kurcalayabiliyorum ancak. Bir çözüm bulursam yazarım yineyazı boyutunu küçülmeyi denedin mi? Bir de orijinali pdf olunca pek güzel cevrilmiyor. Epub veya direk mobil tercih edin
Bunlara hiç gerek kalmadan çeviren bir site mi ? İlk işim onu denemek olsun. Heyecanlandım şimdi. Keşke bu mesajı daha erken görseydim.ay bunlar ne demekHiç anlamıyorum bu işlerden. Benim usb den ben direk o siteye sürüklüyorum kindle'a gönderiyor, oluyor. Başka hiçbir şey yapmıyorum valla.
Mapustan çıkınca görür etiketi o zaman. Teşekkür ettim yardımınız için
Teşekkür ederim yine de. Bugün baya yol katettim amaMerhaba, ben maalesef kindle kullanmadım sadece kısa süreliğine inceledim. O yüzden sorunun çözümünü bilemeyeceğim
Evet yazı boyutunu küçültünce sorun çözüldü. Ama yine kurcalamalara devam edicem yarın. Hem harf boyutu istediğim oranda olup hem de kayma yaşamadan okumanın bir yolu olmalı.Evde pc çok yavaş iş yerinde kurcalayabiliyorum ancak. Bir çözüm bulursam yazarım yine
Bu sorun okuduğunuzun şiir olmasından kaynaklı büyük ihtimalle. Yani düz yazı olan aralarında satır boşluğu olmayan kitaplarda küçültüp büyütünce sorun olacağını sanmıyorum. İstediğiniz şey birazcık zor nasıl olacak anlamadım. Hem bu boyutta hem bütün satır sığacak şekilde?
Send to kindle gibi bir özellik galiba? Bunu da yazdım kenara bakayım. Send to kindle ile pc den kindle a kablosuz birşey göndermeyi başaramadım henüzİnternette gördüğüm makaleleri yazıları direk kindle'a uyarlayıp gönderen bir eklenti var bir de. O da bedava ve ismi tinderizer. Kindleımı en çok bunun için kullanıyorum. Kullanması da çok kolay. İstediğiniz sayfayı açıp butona tıklıyorsunuz kendisi kindleınıza gönderiyor.
Kindle'ınızda wifi var değil mi? Dokunmatik değil eski bir model sanırım.Send to kindle gibi bir özellik galiba? Bunu da yazdım kenara bakayım. Send to kindle ile pc den kindle a kablosuz birşey göndermeyi başaramadım henüz
O zaman bayağı garip bir durummuşOkuduğum şiir değil kikindle a girince şiir görünümü almış bir roman satır arası falan Yok orijinal halinde
Yok aslında bir bilen olsa neden olmasın? Şurda yazdığımız cümlelerde ki harflerin karakter boyutunu değiştirince cümle kesik kesik görünmüyor ki. Ona göre ayarlıyor kendisini. Kindleda da muhakkak vardır ama bulamadım henüz.
Bulunca yazarım, yok bu defa pes etmeyeceğim. Elimdeki basılı kitap bitmek üzere zaten, bu bitince kindle a geçip hem okuyup hem öğrenicem cihazı en verimli şekilde kullanmayı
evet aynen kablosuz yapıyorsun. "send epub to kindle" adresine girdiğinde mail adresini giriyorsun ve bilgisayarındaki kitabı oraya sürüklüyorsun sadece,m o da çeviriyor işte. kindle'ını da açtığında wifi ye bağlıysa hooop kindle'ına yüklenmiş oluyor otomatik.Send to kindle gibi bir özellik galiba? Bunu da yazdım kenara bakayım. Send to kindle ile pc den kindle a kablosuz birşey göndermeyi başaramadım henüz
İnternette gördüğüm makaleleri yazıları direk kindle'a uyarlayıp gönderen bir eklenti var bir de. O da bedava ve ismi tinderizer. Kindleımı en çok bunun için kullanıyorum. Kullanması da çok kolay. İstediğiniz sayfayı açıp butona tıklıyorsunuz kendisi kindleınıza gönderiyor.