• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kınasını ve dugununu aynı akşam yapan var mı ?

sanemgamze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2013
30
5
88
Kızlarr merhaba.. Nısanda düğünüm var. Ancak nişanlım buralı olmadıgı ıcın bır kşam kendi memleketimde eglencesı olcak ve nıkahı dugunu kınası aynı alsaö yapılacak. Bu bıraz beni düşündürüyor açıkçası..gelınlıkle salonda cıkıp gecenın ılerleyem saatlerımde bındallımı gıyıp kına yakılacak.. Ancak sacındakı duvagı cıkarıp kına kıyafetın sac akaauarını takmaktan kına organızasyonuna kadar hersey eksık olacak. Sızın onerebılecegınız bırsey varmı.. Sızce nasıl yapılabılır .Yanı kınayı bır gun oncesınde yapma sansım yok.

Merhaba hayırlı olsun öncelikle, bu şekilde yapan tanidiklarim oldu, hiç bir sorun yasamadilar. Nikah sonrası gelinlik üzerine hemen kaftanı giyip duvağı da pratik bir şekilde çıkararak kına aksesuarı takildi. Mutlaka yanınızda eli yatkın bir yakınınız olsun size yardım edecek. Bide kına organizasyonu da tutulabilir herkes 3 saat için tutuyorsa siz 2 saat için tutmuş olursunuz, dış çekim falan yapılacaksa vaktin çoğunu kınaya ayirabilirsiniz o akşam yani gelinlikle fotonuz yeterince olacaksa..

Canım benim de kınamla düğünüm aynı gündü nikah düğünden 1 ay önceydi ben salona gelinlikle girdim önce beni bi gelinlikle gördü herkes 2 oynadık takı takıldı falan sonra ben yine verdirdim müziği insanlar coşarken hemen kaçtım odaya gelinlikçim sağolsun benimle salona gelmişti bekledi beni odada hemen çıkarttı gelinliğimi ben tesettürlüyüm gelin başımın altına kuaförde kına başımı yaptılar gelinliği gelinlikçim çıkarınca duvağıda çıkarttı hemen altında kına başım hazırdı zaten ben sadece bindallımı giydim şalvarlıydı benim bindallım ben geleneksel sevdiğim için öyle tercih etmiştim elbise gibi olmadığı için de gayet kolay oldu giymem hemen topukluları çıkartıp kına çarıklarımı da geçirdim ayağıma sonrasında herşey 10 dakika da hazırdı :halay: birde alın tacım vardı onuda tutturdu gelinlikçim başıma sonra verdik startı orkestraya ışıklar kapandı kına müziğine geçildi biz kızlarla çıkış yaptık :KK36: herşey gayette güzel oldu herkes çok şaşırdı ne ara giydi bindallısını diye :KK33:

Bende böyle yaptım yaşadığım şehirde gelinlikle de çıkmak istedim. Saçlarımı açık model tercih ettim. Hiç bir sorun olmadı. Minik çiçekler kullanabilirsiniz. Benim organizasyon aynı zamanda misafirimdi. Ayrıca görümcemde kuaför o akşam giyinmeme yardım etti. Mutlaka önceden bu işi becerebileceklere görev verin. o zmn kaos yaşamazsınız.

Canım gönüller bir olduktan sonra herşey kolay olur benimde 1 gün arayla oldu olur yani neden olmasın.

Benim kinam dugunun icinde oldu, cok da guzel oldu bitti:) ben kaftan vs giymedim, sadece basima kirmizi kina ortusu orttuk, kina yakildi, sonra muzik kaldigi yerden devam etti. Ben o saasali kina torenlerini pek sevmedigim icin boyle tercih ettim ve cok da iyi oldu.

Benimde kınam ve düğünüm aynı gün oldu... Ben kına yakılacağı zaman bindallımı giydim duvakımı çıkardım ... kına yakıldı bi yarım saat daha bindallı ile kaldım sonra gelinliğimi tekrar giydim.. ne makyajım ne de saçım da problem yaşamadım..

Hayirli olsun. Tabiki var bu sekilde yapanlar ama genellikle once bindalliyla baslayip gelinlikle bitiriyorlar. Dediginiz gibi sac makyaj vs bence de sıkıntı gelinlik degistirmek de zor komple gelinlik giyebilirsiniz kina yakilirken de o sekilde olanlar var. Onemli olan sizin rahat edip eglenmeniz tavsiyem spor ayakkabi :) ben kina nikah dugun hepsinde spor ayakkani giymistim cok da rahat ettim

Back