• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kınanın ustune boya olur mu?

gwencooper

Broken Hearted Girl
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
6.246
50
108
İstanbul
ya 5. defadır kına yakıyorum saclarıma ve birdaha sacıma boya surmiycem dedim ama kendime hakim olamıyorum kına sacı besliyor evet ama her ay kına yakıcam diye kokusundan tutunda onunla yatması yastıklara bulasması gercekten cok zor geliyor her yıkayısımda kınanın o kokusu geliyor burnuma renk guzel oluyor ama devamlı kına yakabilcegimi dusunmuyorum simdiden sıkıldım ve kınanın ustune siyah boyamak istiyorum tutarmı acaba

Son düzenleme:
sorma valla o sıkıntıdan bende nefret ediyorum ya daha 2 gün önce yeniden kına yaktım bende ama kına zaten her ay yakılmazki ben 3 ayda bir yakıyorum. kınanın üzerine koyu renk boya eed tutuyor hatta benm arkadaşm sarı saçna kına yaktı sonrasında kumrala boyadı tuttu. ama boyaya bulaşma derim ben

boyle bir renk oldu cnm :31: renk fena degilde ya ugrasmakdan yoruldum simdiden valla kına yaktıktan sonra gece yatması zor yıkadıktan sonra kokusu 2-3 yıkamaya kadar kalıyor

Eklentiler

• $101_0493.jpg
    $101_0493.jpg
    78,2 KB · Görüntüleme: 335
Son düzenleme:
canım valla renk çok güzel olmş kıyma derim ben. biliosn bende kına yakıyorum seni çok iyi anlıorm ama sağlıklı saç içinde valla kınadan vazgeçmem

Kınanın üstüne boya denemedim (açık renk olmaz ama siyahı bilmiyorum)

Kına kokusu için önerebileceğim birşey var: karışıma toz zencefil eklemek veya gül suyu koymak
Bu arada benim hiç yastıklara bulaşmadı şimdiye kadar, streç filmle iyice sarıp üstüne tülbent bağlıyorum. Zahmeti var tabi, dikensiz gül bahçesi olmazmış:1:

Kınanın üstüne boya denemedim (açık renk olmaz ama siyahı bilmiyorum)

Kına kokusu için önerebileceğim birşey var: karışıma toz zencefil eklemek veya gül suyu koymak
Bu arada benim hiç yastıklara bulaşmadı şimdiye kadar, streç filmle iyice sarıp üstüne tülbent bağlıyorum. Zahmeti var tabi, dikensiz gül bahçesi olmazmış:1:

valla bembeyaz yastıklar kırmızı oldu hep :50: strec film ustune bi daha poset geciriyorum ama banamısın demiyor bilmiyorumki napıyım siyah tonlarını seviyorum donusu olmuyor ama bu kdrda ugrastırmıyor

Back