• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi kınanın hangi detayları erkek tarafına ait?

arkadaşlar kayınvalidemi hiç sevmiyorum.düğüne 1 ay var.evlenince bize gelip gitsin istemiyorum.gözü hiç durmuyo her şeyi inceliyo.sinirimi bozuyo.karşıma alıp konuşmak istiyorum.

aman diyim arkadasım amann....bence konusma sadece ufak ufak gonderme yapabılırsın yoksa alırsın basına belayı...madem rahatsız oluyorsun bence fılanca kısı varmıs evı ıncelermıs bende cook rahatsız olurum bu durumdan hıc ıstemem farkettıgım anda uyarı yaparım falan de anlarsa oda...bu arada hayırlı olsun ALLAH geçim versin...

kına konusuna gelınce yoreden yoreye degısıyor...bızımkınde cerezı kınayı sepetlerı kına tepsisi falan herseyı onlar almıstı bır tek elbıseyı ben kendım aldımmm....ALLAH RAZI OLSUN EŞİMDEN...

aman diyim arkadasım amann....bence konusma sadece ufak ufak gonderme yapabılırsın yoksa alırsın basına belayı...madem rahatsız oluyorsun bence fılanca kısı varmıs evı ıncelermıs bende cook rahatsız olurum bu durumdan hıc ıstemem farkettıgım anda uyarı yaparım falan de anlarsa oda...bu arada hayırlı olsun ALLAH geçim versin...

kına konusuna gelınce yoreden yoreye degısıyor...bızımkınde cerezı kınayı sepetlerı kına tepsisi falan herseyı onlar almıstı bır tek elbıseyı ben kendım aldımmm....ALLAH RAZI OLSUN EŞİMDEN...

kayınvalide diiyo ki kına malzemelerini sen mi alıyosun ben mi?3 kere sordu ve her seferinde siz alıyorsunuz dedim.ne şalvar istedim ne üç etek..utanmadan soruyo bi de.

kızlar ben hata ettim eşimin yetişemediği her şeyi kendim aldım nişanlım aldı dedim. çünkü onun ailesi hiç bişey yapmadı. ama şimdi çok pişmanım. keşke onların hatalarını kapatmasaydım. eşim aileme kötü olmasın diye onca şey yaptım şimdi değerim yok. size taviyem kızlar ne yapılması gerekiyorsa yaptırın. sakın nişanlılarınıza acıyıp aksi şekilde hareket etmeyin. bizim ailelerimize de yazık...

nişanlımla sürekli tartışıyoruz bana annemle ilgili bi şey söyleme diyo evde neler diyosa artık çocuk bıkmış durumda olsun bitsin diyo.bizde annemle özeniyoruz.kınaya bi sürü taçlar aldık süslemeler filan..annesinden nefret eder duruma geldim çok yapmacık bi kadın.:47:

her yöre farklı herhalde..
bizde kına a dan z ye kız tarafına aittir..
sadece kıyafet alırlar ve kına yakılırken gelin elini acmaz bir çeyrek koyarlar bu kadar

her seyi erkek tarafı yapacak die bir kural o erkek evlatsa kız da evlat ..

Back