cnm kıyamam annene nişanlınla sen aranızda para birleştirip halletseniz olmaz mı çok tutmaz zaten, bu kadar az kalmışken sorun çıkmasın kaynanayla aranda, annenede nişanlım aldı dersin
Öncelikle allah hayırlı etsin canım..
Benim kınamda genel olarak herşeyi biz yapmıştık
elbisemi,kına tepsimi,kına örtümü biz almıştık,yeri biz tutmuştuk
sadece kına,küçük paket kınaları kuruyemiş ve meyve suyunu erkek tarafı almıştı...
Sağolsunlar düğünde elimi cebime attırmadılar zaten..
ben asıl nişanlıma gurur yapıyorum zaten,diyemem şu yapılacakmış yapın diye..ailemede izin vermedim hiç..zaten onlarda benim kafadalar ama nişan takılarına bile el uzatmaya varınca iş tüm iyi niyet törpüleniyor..siz böyle bişi duydunuzmu hiç,nişanda altınlan erkek tarafının oluyo..daha bunlara ne denir ki..
ne bilim hata mı ediyorum utanılacak bişey yokmu..bunları siz alacakmışsınız desem çekilsem kenara..
ben asıl nişanlıma gurur yapıyorum zaten,diyemem şu yapılacakmış yapın diye..ailemede izin vermedim hiç..zaten onlarda benim kafadalar ama nişan takılarına bile el uzatmaya varınca iş tüm iyi niyet törpüleniyor..siz böyle bişi duydunuzmu hiç,nişanda altınlan erkek tarafının oluyo..daha bunlara ne denir ki..
ne bilim hata mı ediyorum utanılacak bişey yokmu..bunları siz alacakmışsınız desem çekilsem kenara..
canım sende hakedene hakettiği gibi davranacaksın onlar utansın ne demek nişan takılarını istemek vermemişsindir umarım hatta vazgeçtim yardım etme nişanlına at üstüne topu çekil kenarı
cnm benım kayınvalıdemde kuyumcuda ayak ustu bana nısanda sana kostek takalım ama takılanlan altınları bız alalım dıe bı teklıfte bulunmustu. kendı kostek taktım dıe gerıne gerıne gezıcek ama kımse bılmıcek kı aslında benım paramla takılmıs olucak. ben de babama danısayım dedım sonrada gıttım ona babam ızın vermedı dedım
cnm benım kayınvalıdemde kuyumcuda ayak ustu bana nısanda sana kostek takalım ama takılanlan altınları bız alalım dıe bı teklıfte bulunmustu. kendı kostek taktım dıe gerıne gerıne gezıcek ama kımse bılmıcek kı aslında benım paramla takılmıs olucak. ben de babama danısayım dedım sonrada gıttım ona babam ızın vermedı dedım
kostek ne demek canım anlamadım
gelde bu kadına saygı duy anne de..ne münasebet diyemiyosun işte rezil edemiyosun onu oarada,aslında yapmalı acımamalı terbiye kar etmiyo böylelerine..ama kişilik değişmiyorki,karşımdaki fütursuzsa ben terbiyemi bozamıyorum çok zorda kalmadıkça..
vermedim tabiki,görümcem yapmıştı bu terbiyesizliği..bende nişanlımı ailesiyle değerlendirmek yargılamak istemiyorum açıkcası..
nişanda onların üzerine düşen çoğu şeyi ben yaptım elbisemi bile kendim aldım..bu sfer kendimi kullandırmak istemiyorum..nişanlımda erkek ne bilsin bu adetleri kadınlar arasında halloluyo sanıyo bende ses etmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?