- 27 Mayıs 2019
- 18
- 17
- 3
- 35
- Konu Sahibi Durmstrang
-
Yapmak istemiyorsanız yapmayın zorunluluk yok. Ben de hiç ağlamadım ne kına ne gelin çıkarma ne düğünde ne vedada .Ben yabancıyım, benim kültürümde kına gecesi yok, ama damat tarafı ısrar ediyor. Ban çok saçma geliyor her şey, özellikle ağlama konusu. Eskidendi o, gelini patates çuvalı gibi veriyorlardı, annesi babası görücü üsülle. Ne şarkıları biliyorum, ne anlam veriyorum, ne arkadaşlarım olacak. Kınanın amacı ne modern dünyada? Sadece para harcama ve komşular konuşmasın mi?
türk kültüründe kına gecesi genç kızlar için bekarlığa veda partisidir kızın baba evinde kaldığı son gecedir..adetlere uy gitsin ne olacak yaniBen yabancıyım, benim kültürümde kına gecesi yok, ama damat tarafı ısrar ediyor. Ban çok saçma geliyor her şey, özellikle ağlama konusu. Eskidendi o, gelini patates çuvalı gibi veriyorlardı, annesi babası görücü üsülle. Ne şarkıları biliyorum, ne anlam veriyorum, ne arkadaşlarım olacak. Kınanın amacı ne modern dünyada? Sadece para harcama ve komşular konuşmasın mi?
Ayrıca şu mesajın kına gecesi ile bağlantısını kuramadım. Bende kına gecesi yaptım ama hiçte öyle patates çuvalı gibi verilmedim.Ne tuhaf ilişkilendirmeEskidendi o, gelini patates çuvalı gibi veriyorlardı, annesi babası görücü üsülle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?