Kınama,saçma sapan yorum değil tavsiye istiyorum sizden

Eglencesineee344

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2022
323
152
Öncelikle merhaba kocamla oran cinsel yaşantım dan hiç hoşnut değilimm. 1.70 boyunca 55 kilo bayanım 23 yaşındayım eşim 35
Hayır çirkin de değilim gercekten çevremden aldığım iltifatlar ozellikle sen nasıl bu güzelliğinle eşini aldın vs.😄 Ama gel gelelim eşim çok çok iyi bir insan ama ilişkiye girerken ben dersem oluyor o ilişki oda sanki bir gorevmis gibi adam bildiğin hevesi yok bsna karşı değil arkadaşlar genel anlamda yok . Çünkü benden önce hiç sevgilisi vs. Olmadı uğramamış hiç manita vs. İlk beni sevmiş benimle evlenmiş seni kandırır falan demeyin çevresindeki herkes öyle der herkes biliyor 🫠 eşimi seviyorum ediyorum ama bu cinsellik çok kafamı kurcalıyor ya hayal ettiğim evlilik böyle değildi.. anlatabildim mi derdimi bilmiyorum ama hiç haz alamıyorum ten uyumu yok..

Öncelikle merhaba kocamla oran cinsel yaşantım dan hiç hoşnut değilimm. 1.70 boyunca 55 kilo bayanım 23 yaşındayım eşim 35
Hayır çirkin de değilim gercekten çevremden aldığım iltifatlar ozellikle sen nasıl bu güzelliğinle eşini aldın vs.😄 Ama gel gelelim eşim çok çok iyi bir insan ama ilişkiye girerken ben dersem oluyor o ilişki oda sanki bir gorevmis gibi adam bildiğin hevesi yok bsna karşı değil arkadaşlar genel anlamda yok . Çünkü benden önce hiç sevgilisi vs. Olmadı uğramamış hiç manita vs. İlk beni sevmiş benimle evlenmiş seni kandırır falan demeyin çevresindeki herkes öyle der herkes biliyor 🫠 eşimi seviyorum ediyorum ama bu cinsellik çok kafamı kurcalıyor ya hayal ettiğim evlilik böyle değildi.. anlatabildim mi derdimi bilmiyorum ama hiç haz alamıyorum ten uyumu yok..
biraz önce buna benzer bi konu açtım ben de aynı durumdayım şap mı koyuyoşar bunların yemeklerine anşamadım ki😅

biraz önce buna benzer bi konu açtım ben de aynı durumdayım şap mı koyuyoşar bunların yemeklerine anşamadım ki😅
Ya hahahaa çok korktum boşan yazan olur diye valla carpasim geliyor sırf bı cinsellik için ben gül gibi kocamı niye bırakayım bir elim yağda bir elim balda üstüme titriyor ama aklına cinsellik gelmiyor adamın🤣🤣

bir takım sorularım var.
1. konuda kınanacak ne var ki gocundunuz? aklıma bit yeniği soktunuz.

2. boy kilo gerçekten gerekli miydi?

3. kendinizden 12 yaş büyük (insanların da yakıştırmadığı) biriyle evlenirken beklentiniz neydi?

4. ne için tavsiye istiyorsunuz? kocanızın hevesini artırmak için mi yoksa sizinkini azaltmak için mi? yoksa boy kilodan yola çıkarak kıyafet tavsiyesi filan mı?

35 yaşına kadar eline ve şeyine başka el değmeyen bir adam yatakta nasıl harika olabilir ki?
Adamın zaten libidosu olsa hayatına birileri girsin diye uğraşırdi.
Yasinizin küçüklüğüne veriyorum bu yaşında hiç sevgilisi olmamış olmasıyla gurur duymanızın. Böyle şeyler 20-23 yaşında falan gurur meselesi olur, beraber öğrenirsiniz ,kesfedersiniz falan
Adam gelmiş 35 yaşına. Bunca sene hiç ilişki yaşamayan adam ya aseksueldir, libidosu çok düşüktür,ihtiyaç duymaz. Ya ele çok alışmıştır eliyle dokunmadan bosalamaz, ya da kaygan bir şeye hasret kalmıştır, kadının vücuduna girdiği anda boşalır.
Sanmıyorum yani kirkina yaklaşmışken ilk defa ilişkiye girip de içinden johhn Sins çıkacak bir adam. Filmi vardı kırk yıllık bekar diye , anca dillerde olur işte...

bir takım sorularım var.
1. konuda kınanacak ne var ki gocundunuz? aklıma bit yeniği soktunuz.

2. boy kilo gerçekten gerekli miydi?

3. kendinizden 12 yaş büyük (insanların da yakıştırmadığı) biriyle evlenirken beklentiniz neydi?

4. ne için tavsiye istiyorsunuz? kocanızın hevesini artırmak için mi yoksa sizinkini azaltmak için mi? yoksa boy kilodan yola çıkarak kıyafet tavsiyesi filan mı?
Aslında sizce kocam niye böyledir diye tavsiye istiyor gibi geldi bana

Tek sorum var eşiniz Anacı ve ailesine bağımlı mı?

Ya hahahaa çok korktum boşan yazan olur diye valla carpasim geliyor sırf bı cinsellik için ben gül gibi kocamı niye bırakayım bir elim yağda bir elim balda üstüme titriyor ama aklına cinsellik gelmiyor adamın🤣🤣
E o zaman böyle yaşamayı kabullen ne diyebiliriz ki?

Konudan gider misin ? Boşanmak dışında herhangi bir fikire açığım dedim eleştiri yapmaya gel demedim
Emredersin komutanım 🫡
Bir dahakine yorum yapmadan önce sana sorarım 😉
Yapılacak şeyler belli bir doktora ya da bir psikiyatriste falan gideceksiniz,düzelmezse de boşanmak istemiyorsan böyle yaşamaya devam edeceksin.
Şapkadan tavşan mı çıkaralım senin için ne istiyosun yani?

Emredersin komutanım 🫡
Bir dahakine yorum yapmadan önce sana sorarım 😉
Yapılacak şeyler belli bir doktora ya da bir psikiyatriste falan gideceksiniz,düzelmezse de boşanmak istemiyorsan böyle yaşamaya devam edeceksin.
Şapkadan tavşan mı çıkaralım senin için ne istiyosun yani?
Ufff tartişmicam seninle ama güldürdün gece gece teşekkür ederim 🐥

Gece gece hangi konuya girsemm iğneleyici konuşsam diye mi dolaşiyosun merak ettim 😘
Valla bence o dediğini tam olarak sen yapıyorsun. Boşan yazmayın demişsin o zaman kocan düzelmezse bu şekilde yaşamaktan başka bir çaren kalıyor mu geriye? Bunu dedim diye çocuk gibi laf sokmaya başladın. Tam olarak zoruna giden nedir? Gerçekler acıdır canım üzgünüm. Elimizde sihirli değneğimiz yok kocanı düzeltemeyiz dimi?

Valla bence o dediğini tam olarak sen yapıyorsun. Boşan yazmayın demişsin o zaman kocan düzelmezse bu şekilde yaşamaktan başka bir çaren kalıyor mu geriye? Bunu dedim diye çocuk gibi laf sokmaya başladın. Tam olarak zoruna giden nedir? Gerçekler acıdır canım üzgünüm. Elimizde sihirli değneğimiz yok kocanı düzeltemeyiz dimi?
Hap önerisi olur , farklı öneriler olur şimdi diğer konulara baktım benzer o kdr güzel fikirleri olan var ki oyle bir yorum akıl veren olur belki diye açtım konuyu

X