Allah izin verirse ikinci bebeğim olucak ilkimi öğrendiğimde dedim bırakıcaksın wiha bugün 5 tane iç dedim o gün 4 tane içtim ertesi gün 4 tane iç dedim 3 oldu sonra 2,1 derken bıraktım.doğurdum 3 aylık oldu yine içmedim sonra sinir anımla yaktım yakış o yakış hala içiyorum şimdi 8 haftalık hamileyim her gün kendime telkinlerde bulunuyorum ama yok yok olmuyo sayfaları okuyorum forumlarda dolanıyorum olumsuz yorumları okuyup korkmak için ama allah için biri kötü bişey yazmamış arkadaş ya neyse şaka bi yana acilen bırakmam lazım vicdanım çooooook rahatsız
Youtube da sigara içen annelerin karnında bebeklerin hareketlerini gösteren bi video vardı ona bakın hep derim karnındayken bile koruyamıyorsan bebeğini ne zaman koruyacaksın
Youtube da sigara içen annelerin karnında bebeklerin hareketlerini gösteren bi video vardı ona bakın hep derim karnındayken bile koruyamıyorsan bebeğini ne zaman koruyacaksın
abartısız hergün vicdan azabı çekiyorum 5 taneye düşürdüm ben böyle değildim şak diye bıraktım ilk gebeliğimde ama şimdiki çocuğuma çok haksızlık oluyor çok rahatsızım
Başlık bile anlaşılmıyor. Yazım hatalarının dolu bir yazınız var. Arkadaş onu demiş. Anlaşılan gebelikte tutun kullanıyorsunuz. Kınama kardeşim akıl ver mi demek istediniz başlıkta. Ne akıl vermez icmeyin diycez başka ne diycez
Başlık bile anlaşılmıyor. Yazım hatalarının dolu bir yazınız var. Arkadaş onu demiş. Anlaşılan gebelikte tutun kullanıyorsunuz. Kınama kardeşim akıl ver mi demek istediniz başlıkta. Ne akıl vermez icmeyin diycez başka ne diycez
Kazenin açtığı sigarayı bırakma konusu var, "Bırakmak istiyorum" filmini eklemiş izle istersen yardımı olur.
İçtim çocuğuma şu oldu yazmaz kimse o vicdan azabıyla yaşıyordur sesli dile getiremez. Evladımı zehirledim benim yüzümden hasta oldu, benim yüzümden erken doğdu nasıl yazılır?
az önce bi video izlediğim beğendiğim bi doktor anlatmış proğramda çok sinirlendim kendime yanımdaki sigaraları kırdım çöpe fırlattım. benim zaten ilk bebeğimde içmemen bile başlıca bıraköa sebebi. dili olsa anne benim suçum ne der saat 21.12 bıraktığım saat allahın izniyle daha ağzıma sürmicem