I ilke84 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2011 191 0 96 Kocaeli 6 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ilke84 #1 Arkadaslar kina muzigim cd den calicak iyimi olur kotumu bilmiyorum ama cd yapmam gerekiyor bana sarki onerebilirmisiniz acaba
Arkadaslar kina muzigim cd den calicak iyimi olur kotumu bilmiyorum ama cd yapmam gerekiyor bana sarki onerebilirmisiniz acaba
EbOn2010 Kuş Yuvası Gibi Ev Döşeği Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2010 1.671 118 173 Edirne 16 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ilke84 #2 ilke84 .!.: Arkadaslar kina muzigim cd den calicak iyimi olur kotumu bilmiyorum ama cd yapmam gerekiyor bana sarki onerebilirmisiniz acaba Genişletmek için tıkla... ilkecim benim müziklerim de cd den olacak. ben kendime birkaç müzik indirmiştim, mail adresi gönderebilirsen bana, sana o müzikleri gönderebilirim. beğenirmisin bilemem ama alternatif olur.
ilke84 .!.: Arkadaslar kina muzigim cd den calicak iyimi olur kotumu bilmiyorum ama cd yapmam gerekiyor bana sarki onerebilirmisiniz acaba Genişletmek için tıkla... ilkecim benim müziklerim de cd den olacak. ben kendime birkaç müzik indirmiştim, mail adresi gönderebilirsen bana, sana o müzikleri gönderebilirim. beğenirmisin bilemem ama alternatif olur.
I ilke84 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2011 191 0 96 Kocaeli 16 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ilke84 #3 gönderdim bile süpersinnn