• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kinam icin hangis abiye??

Askerde değil mi nişanlın canım,Allah kavuştursun..
Ne zaman düğün....?

Hemso bizimki teskereyi alali 2.5 hafta oldu:lepi:

Gözlerinde sorun var diye muaf oldu askerden.

Ben göbek attim o üzüldü:))

Dügün 24 temmuz canim

ehehhee anladıımmm...
o basen belası çoğumuzda var galiba :)))
ama kolların kalın göğüslerinde büyük değilse böyle bir elbise basencikleri saklamazmı şekerim nidersin?? :))

Canim kilolu degilim aslinda, 163 boyunda 56 idim simdi 54 olmusum hatta:)
Ama ne yaparsam yapayim, basenlerim var, gitmiyorlar. Belki terziye sormaliyim?
Bu tarz abiyeler kilolu gösterirmi beni diye. Beni degilde basenlerimi:)))

Bu tarz abiyeler kilolu gösterirmi beni diye. Beni degilde basenlerimi:)))[/QUOTE]

evet seni değil basenlerini :))))))))))))
evet aslında terziler daha iyi bilir vücut kusurlarını kapatacak kıyafet kesimlerini..... onlara sormak lazım...

Hemso bizimki teskereyi alali 2.5 hafta oldu:lepi:

Gözlerinde sorun var diye muaf oldu askerden.

Ben göbek attim o üzüldü:))

Dügün 24 temmuz canim

[/B]

Aaaa sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.. :)
O askerlik yapamadım diye üzülmüştür erkek mantığı ama sizin planlarınız öne alındı bu çok güzel..

2010 gelinisin demek bir topiğimiz var orada takılıyorum ben sende gel fırtsat bulunca olur mu şekerim.. muhabbet güzel ..

bu arada benim düğüne 26 gün kaldı :kedi:

Bu tarz abiyeler kilolu gösterirmi beni diye. Beni degilde basenlerimi:)))

evet seni değil basenlerini :))))))))))))
evet aslında terziler daha iyi bilir vücut kusurlarını kapatacak kıyafet kesimlerini..... onlara sormak lazım...[/QUOTE]

:))

Ben öyle yapayim en iyisi. Bu abiyeyide ekledim köleksyünüme:lepi:kaydirigubbakcemile3

Tskler canim..

Aaaa sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.. :)
O askerlik yapamadım diye üzülmüştür erkek mantığı ama sizin planlarınız öne alındı bu çok güzel..

2010 gelinisin demek bir topiğimiz var orada takılıyorum ben sende gel fırtsat bulunca olur mu şekerim.. muhabbet güzel ..

bu arada benim düğüne 26 gün kaldı :kedi:

Evet canim, planlarin öne alinmasina bende sevindim.
Aslinda bir yil daha bekleyebilirdik, ama o da cok uzun hemsom be..
Ayri ülkelerdeyiz birde, cok zor oluyor..
Hayirlisi artik..
Anaaa sana cok az kalmis kuzumsositososito
Hadi hayirlisi olsun canim benim, Allah bir yastikta kocatsin..
Tamam o topigede gelirim gelmezmiyim:))

attachment.php

ilk eklediklerin arasında laciverti beğenmiştim, bunu görünce bu daha uygun geldi kına için
benim aklıma kına deyince bu tonlar geliyor, kırmızı bi elbise vardı o da güzeldi... opuyorumnanaktan

Evet canim, planlarin öne alinmasina bende sevindim.
Aslinda bir yil daha bekleyebilirdik, ama o da cok uzun hemsom be..
Ayri ülkelerdeyiz birde, cok zor oluyor..
Hayirlisi artik..
Anaaa sana cok az kalmis kuzumsositososito
Hadi hayirlisi olsun canim benim, Allah bir yastikta kocatsin..
Tamam o topigede gelirim gelmezmiyim:))

Haklısın..
Yaş ilerliyor,ilişki ilerliyor,sabır tükeniyor..
26 gün var hala çok var gibi geliyor bana düşün,artık kendi hayatımı kurmak istiyorum.
Teşekkür ederim güzel dileklerin için tatlım,hepimiz çoook mutlu olalım inşallah..

ilk eklediklerin arasında laciverti beğenmiştim, bunu görünce bu daha uygun geldi kına için
benim aklıma kına deyince bu tonlar geliyor, kırmızı bi elbise vardı o da güzeldi... opuyorumnanaktan

tesekkür canim,
Aslinda evet, kina diyince bu tarz renkler geliyor insanin aklina, ama ben lacivert diye tutturdum bi kere:)
Biraz daha bakayim saga sola, belki daha güzel modeller bulurum..zemuszemus

Haklısın..
Yaş ilerliyor,ilişki ilerliyor,sabır tükeniyor..
26 gün var hala çok var gibi geliyor bana düşün,artık kendi hayatımı kurmak istiyorum.
Teşekkür ederim güzel dileklerin için tatlım,hepimiz çoook mutlu olalım inşallah..

Canim aynen öyle.
Bir yil daha ertelenmesi maddi anlamda tabikide daha iyi olacakti, calisip para biriktirme firsatimiz olacakti, ama söyle birseyde var (bilmiyorum belki sadece ben öyleyim) insan gidecegini biliyorya, baba evinde kendini emanet gibi hissediyor sanki.
Atiyorum eskiden odama en ufak bir süs almaya bile hevesliydim, ama simdi hep aklimda gidecegim var. Bi ara askerlikten dolayi ertelenmisti, ozamanda baya bi bocaladim, kalicimiyim gidicimiyim diye. Ne bileyim tuhaf duygular.

Hem üzücü, hem sevindirici, ama Allah evliliklerimizde hic üzmez bizi insAllah.

2. beyaz olanın göğüs kısmı kapalı olan bir modelini denemiştim bende
elbise gerçekten çok şık

kıyafetler çok hoş..
yalnız beyaz seçme bence , nasılsa düğünde beyaz gelinlik giyiliyor.. farklı bir renk tercih edilmesi daha iyi olur bence.
model olarak hepsi güzel.

canım öncelikle hayırlı olsun.bence bindallı giymicene göre ateş kırmızısı olan elbiseyi giyebilirsin.kınada hep bindallılar kırmızı olurya seninde elbisen kırmızı olur böylece:) bende gün gelir evlenirsem kınamda kırmızı giyerim mutlaka.mutluluklar canım.

Back