Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri kınalığım..

mlhll2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
386
1
96
38
Bursa
buda kınada giyeceğim abiye elbisem.nişanlımın seçimi ben pek beüğenmedim ama alındı genede neyse sizce nasıl kızlar ?

buda ayakkabım...

Son düzenleme:
bence çok güzel..nişan resimlerini de hatırlıyorum ama
kına için biraz ağır kaçmamış mı bu elbise?
nerde olcak kınan?

Nişan kıyafeti gibi bence,çok şatafatlı..
Ama güzel,zevk meselesi kına da daha sade şeyler giyilir diye biliyordum..

kınam salonda olucak gösterişli bişi olsun istediler buralarda hep öle oluo çünkü
nişan elbisem çok sade ve şıktı öel bişi istedim ama işte....
.ben başkabi model beğenmiştim ama onlar bu olsun dediler kıramadım bende :)

çok güzel canımmcımm.. bursa da nişanda daha sade kınada daha şatafatlı olur benim bildiğim.. bende kınada sade istemiyorum kabarık olucak biliyosun opuyorumnanaktan

aynen tatlım burda hep öle oluo oy yüğzden belkide :) evet seninkide öyle.gelinliğin bitmedimi daha ? merak ediyrm beklyrm resimleri

bursada şatafat seviliyor evet :roflol: yoksa inegölde mi yaşıyorsun canım :)
şaka bi yana da elbisen hoş bence, rengi falan gayet güzel, güle güle giy inşallah a.s.

Evt bursa standartlarına gore cok uygun:)
bıarkadasın dedıgı gıbı helekı ınegolluysen kayınvalıden kurum kurum gezınır salonda ustunde senın bu varken:)
Şaka bıyana Çok yakısmıs canım mutluluklar

Şatafatlı bir elbise beğenmişler sanırım sen sadelikten hoşlandığın için içine sinmedi sanırım ama yakışmış mutluluklar dilerim.

evet tatlım burasya çok uygun inegöllü değiller ama karacabeyliler ki gösterişte falan bi numaralar yani öle diim :)
sadeliği seince böle şeyler çok şataftlı gelio ama olsun napalım bi kere oluo artık :)

teşekkür ederim yorumlarınız için...herkese rabbim ömür boyu mutluluklar nasip etsin inş.

çok güzel canım. ben çok beğendim boşver şatafatlı olsun. o gece senin gecen bütün gözler sen de olsun. zaten evlendikten sonra nerde giyeceksin böyle bir kıyafeti.
ayakkabıların muhteşem. tam benim tarzım hem çok zarif hem de kokoşluktan geri kalmayan bir pabuç. markası falan var mı, görümcemin düğünü var ben de bakayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…