Gelinlik Modelleri kınalığım,bindallım ve tabi ki gelinliğim..

No files were uploaded diye bir hata veriyor imageshack.us sitesi düğünüme kadar ugrasıcam sizler için..:78::78:

kinaligini gordum simdi, resim cikti. sana cok yakismis, renginide cok begendim, bu sene mavi baya moda olmus bizim burda. bu arada tebrik ederim benimde dugunum yazin olucak, heyecanini hisedebiliyorum

ayyyy çok heycanlı :18: cnm kına elbisen çoookgüzel ve sana çook yakışmış . ama birazcıkta gülümsesen daha güzel olacak

gelinliğini de görmek isterim. allah mutlu etsin inşallah

kına elbisenin rengi çok hoş, sana da çok yakışmış canım gelinliğini de merak ettim :) Allah mesut etsin

kına elbisen çok yalışmış canım mutlu günlerde giy inşallah benim kına elbisemde bu renk bu sene hep bunlar moda

sonunda basardım..felisity e tesekkürler.. her türlü yoruma acıgım.. yarın kına gecem var..resimler cekilirken moralım bozuktu hava kapalıydı yagıslı olacak belkı düğünüm acık havada bide..bıraz suratsız cıkmıs olabılırım.. kusuruma bakmayın..:93::93:

canım hepsı bırbırınden guzel ) suratsızda degılsın cok guzelsın bence..
allahh bır omur boyu uzun yıllar mutlu,saglıklı ve huzurlu olmayı nasıp etsin )

hepsi çok güzel,çok ta yakışmış sana gelinliğin,kına kıyafetinde bindallım da benim böyle :)
güle güle giy şimdiden mutluluklar diliyorum :)

ayy herseyini cok zevkli almissin canim, bende cok begendim sanada cok yakisiyo.

darisi benim basima yaaa, bende boyle gelinligimi kina bindali vs alipda bi rahatlasamm

herşeyin çok güzelmiş canım güle güle giy
yalnız benim gelinliğin kemerinin olduğu yerdeği kumaş parçası pek hoşuma gitmedi onun haricinde herşeyin çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…