Gelinlik Modelleri kınalığım,bindallım ve tabi ki gelinliğim..

No files were uploaded diye bir hata veriyor imageshack.us sitesi düğünüme kadar ugrasıcam sizler için..:78::78:

kinaligini gordum simdi, resim cikti. sana cok yakismis, renginide cok begendim, bu sene mavi baya moda olmus bizim burda. bu arada tebrik ederim:61::61: benimde dugunum yazin olucak, heyecanini hisedebiliyorum:61::61:

ayyyy çok heycanlı :18: cnm kına elbisen çoookgüzel ve sana çook yakışmış . ama birazcıkta gülümsesen daha güzel olacak
:34:
gelinliğini de görmek isterim. allah mutlu etsin inşallah:nazar:

kına elbisenin rengi çok hoş, sana da çok yakışmış canım gelinliğini de merak ettim :) Allah mesut etsin:nazar:

kına elbisen çok yalışmış canım mutlu günlerde giy inşallah benim kına elbisemde bu renk bu sene hep bunlar moda:9:

$Resim 1323.jpg $Resim 1325.jpg $Resim 1331.jpg $Resim 1311.jpg $Resim 1312.jpg $Resim 1315.jpg $Resim 1316.jpg $Resim 1317.jpg $Resim 1319.jpg $Resim 1326.jpg $Resim 1324.jpg $Resim 1328.jpg

Son düzenleme:
sonunda basardım..:17::17:felisity e tesekkürler..:71::71: her türlü yoruma acıgım.. yarın kına gecem var..resimler cekilirken moralım bozuktu hava kapalıydı yagıslı olacak belkı düğünüm acık havada bide..bıraz suratsız cıkmıs olabılırım.. kusuruma bakmayın..:93::93:

canım hepsı bırbırınden guzel ;)) suratsızda degılsın cok guzelsın bence..
allahh bır omur boyu uzun yıllar mutlu,saglıklı ve huzurlu olmayı nasıp etsin ;)):nazar::nazar::nazar:

hepsi çok güzel,çok ta yakışmış sana gelinliğin,kına kıyafetinde bindallım da benim böyle :)
güle güle giy şimdiden mutluluklar diliyorum :) :nazar:

ayy herseyini cok zevkli almissin canim, bende cok begendim sanada cok yakisiyo.

darisi benim basima yaaa, bende boyle gelinligimi kina bindali vs alipda bi rahatlasamm:61:

herşeyin çok güzelmiş canım güle güle giy
yalnız benim gelinliğin kemerinin olduğu yerdeği kumaş parçası pek hoşuma gitmedi onun haricinde herşeyin çok güzel

Back