Saç Rengi ve Saç Boyama kınadan nasıl kurtulucam??

antiseptic

kaktüs
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
32
0
611
37
İstanbul
kızlar belki bu konu hakkında açılmış bir topik vardır bilemiyorum tam bakamadım...

ben yaklaşık 4 ay önce kına vurmuştum saçıma saçım çok yıpranmıştı beslediğini söylemişlerdi ki öyle oldu gerçekten iyi geldi,fakat şimdi kurtulamıyorum bu kınadan kızıl yapmak istedim onu bile kabul etmedi,ben nasıl kurtulucam bu kınadan?? bana yardım edebilecek biri var mı?mafoldumben

canım maalesef kestirerek kurtulabilirsin ancak. ama beyaz sabunla yıkamayı dene. boyada işe yarıyor belki kınada da işe yarar da akar bir an önce...

ben üniversitedeyken kınalı olan saçlarımı oryalle açtırmıştım.ancak saçlarım çok yıpranmıştı. hangi kuaföre gittiysem hepsi saçımı oryalle açan kuaföre ateş püskürmüştü. bana şansın varmış saçını açan kuaför saçlarını tümden eline vermemiş demişlerdi sırnaşık şey bence uzamasını bekle

aynı durum annemde de vardı kına yapılmıştı saçına ama kuaföre gitti kahve tonlarında bir renge boyattı sadece uçları biraz koyu oldu ama tamamen kapandı kınalar,oriel kullanılmadan hemde

Bildiğim kadarıyla kınayı açmak imkansız gibi birşey ancak başka renge boyatabilirsin bu durumda da siyahtan başka çare kalmıyor çünkü daha açığına boyatamazsın.

kolay tutar diye aşk alevi deneyeyim dedim bir parçasına sürdüm o bile etki etmedi ama oryalde asla sürdürmem...of yaaa ne lanet bişeymiş bu kına

bir çok kuaför anneme olmaz demişti ama asıl kuaförümüz oriel olmadan rengini kahveye boyadı, araştırmanda yarar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…