- Emoji Skoru
- 4.311
- Puanlar
- 48
bizi sevmiyor mu niye bize yakmamısİnternet baktığım kadarıyla Allah sevdiği kuluna kına yakarmış, melekler yakiyormus ,cin le ilgisi yok hemen cin diyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizi sevmiyor mu niye bize yakmamısİnternet baktığım kadarıyla Allah sevdiği kuluna kına yakarmış, melekler yakiyormus ,cin le ilgisi yok hemen cin diyorsunuz
Mantık yok aynen sizin gibi birilerinden fikir istiyorum işteSizce ne peki o zaman?
Doğa üstü güçler işi gücü bıraktılar gece geldi elinize kına sürdü gittiler mi, onlar bunu yaparken uyanmadınız hiç kına yatağa yastığa falanda bulaşmadı hiç çok mantıklı.
Sevdiği kuluna yapıyormuş bunu ben demiyorum benim duyduklarımAllah niye kuluna kına yaksın?
Sevdiği kuluna yapıyormuş bunu ben demiyorum benim duyduklarım
yahu öyle bile olsa seni niye sevsin?
Bilmiyorum seni niye sevmesin ki
Bence fazla yorum yapma kırık falan yönetici si yokmu buranın acaba?
Biliyorum da fazla kırıcı olma bence sana tavsiyembuna sen karar veremiyorsun
Sizin gibi birileri derken?Mantık yok aynen sizin gibi birilerinden fikir istiyorum işte
Bende de olmuştu araştırmalarım sonucu fazla miktarda turuncu meyve sebze tüketimi olduğunu anladım ve doğru havuç çok yemiştim. Bana da herkes gece cinlerin kınasına katılmışsın demişlerdi çok korkmuştum tabi ki böyle bir şey yok diyen olursa da itibar etmeyin.Merhaba herkese ben sabah kalktım elimde kına gibi bisey sürülmüş biraz durdu kendiliğinden gitti elime kına surmemistim veya kimse elime kına sürmedi acaba nedir bu fikri olan varmi?
Adam akili bir yorum yapan sensin ,çok teşekkür ederimBende de olmuştu araştırmalarım sonucu fazla miktarda turuncu meyve sebze tüketimi olduğunu anladım ve doğru havuç çok yemiştim. Bana da herkes gece cinlerin kınasına katılmışsın demişlerdi çok korkmuştum tabi ki böyle bir şey yok diyen olursa da itibar etmeyin.
Ben size bisey demedim yorumunda kötü bisey görmüyorum size öyle gelmiştirSizin gibi birileri derken?
Farkındaysan Allah’ın sevdiği kullarını uyurken işaretlediğine inanıyorsun hangi fikir acaba?
Ne olduğunu biliyorsanız niye buraya soruyorsunuz?Bilmiyorum artık neyse ama bence mantar değil
Bilmiyorum farkindaysan interneten dinledim ve duyduğum kadarıyla insanlardan dedim ,ben biliyorsam burda ne işim varNe olduğunu biliyorsanız niye buraya soruyorsunuz?
Koptum :)Allah niye kuluna kına yaksın?