kina ve söz abiyelerimi çok uygun fiyata satiyorum

cerenci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
132
13
38
Siyah beyaz olan 38 beden kırmızı olan 40 beden içinden daraltilarak 38 beden yapıldı.kırmızı abiye balık model diz altından ekstra kabartma tül koyulmuştur kabarık durması için severek giydim artik ihtiyacım kalmadı gardropta fazlalık olarak durmasindansa başkasının işini görmesini istedim gerçekten sıfır abiyeler çok pahalı 1 kere giymek için almaya gerek yok

Son düzenleme:

Eklentiler

• IMG_20150219_074812.jpg
    86,2 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_20150219_074804.jpg
    58,6 KB · Görüntüleme: 103
kırmızı için ne kadar fiyat düşünüyorsunuz

güzelmiş ama üst kısmı açık sanırım indirim yapmayı düşünürsen haberim olsun

Üstüne kırmızı şal takmistim hamileyim bunları satınca eksiklerimden alıcam almak istersen ortak bi fiyatta buluşuruz

ya sonuçta denemeden alıcam ve özel bi günde giyicem alıpta elimde kalma riskide var o yüzden çekiniyorum eğer 30 tl uyarsa düşünebilirim

şal elbisenin şalımı foto da gözükmüyor
ya sonuçta denemeden alıcam ve özel bi günde giyicem alıpta elimde kalma riskide var o yüzden çekiniyorum eğer 30 tl uyarsa düşünebilirim

dügünümüz temmuz sonu daha var kafama göre bişey bulamazsam dönerim canım ozamana kadar satılmazsa tabii kısmet artık

Anlayamadım sanada 50 den aşağı olmayacağını söyledim yani elbise değilki bu abiye sıfırlarının ne kadar pahalı olduğunu biliyorsunuz

pardon siyah elbise 50tl kalmış aklımda 70 i şimdi gördüm hayırlı satışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…