• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kına ve düğünde aynı kıyafeti giymek ?

Ben baskasinin dugununde bile kinaya da dugune de gideceksem ayri giyiniyorum kaldi ki ablamin dugununde mümkün degil ayni giyinmem.
Bence durumun yoksa bile kinaya evden bir seyler ayarla...

Gelinin kız kardeşi olduğun için sende göz önünde olacaksın. Aynı kıyafeti giydiğinhemen farkedilir. Bence kınadı daha gündelik giyebilecegin bir kıyafet alabilirsin.

maddi durumunuz mu yok? eğer öyleysr evdende giyebilirsiniz şık bişey.

eğer konu maddiyat değilse bence cimrisiniz.
şahsen ben günlük hayatta bile 2 gün üst üste aynı kombini giymem. kaldı ki ablamın düğün ve kınasına aynı elbise..

durumun varsa yenı bırsey al derım
yoksa da
kınada evden bırseyler gıyıp dugunde daha ozenlı olan kıyafetınızı gıyebılırsınız

Boydan bir kıyafet alın. Sonrada giyersiniz. Ben yazın boydan kıyafet giymeyi tercih ediyorum mesela :KK53:
Abiye tarzı olmasına göre yok.

Canın nasıl istiyorsa öyle giyin, ben bu düğün vs için harcanan kıyafet parasını çok gereksiz buluyorum. Hatta kendime uygun bir elbise arıyorum, bundan sonra her düğüne aynı şeyi giyerim diye :), kim gerçekten takıyor ki, zaten bunu takan insanı da ben ciddiye alamam. Bazıları çok önemsiyor ve abartıyor kuyruklu tuvaletler falan, benim gibi bazılarına da gereksiz geliyor. Kişisel tercih bence bu tür şeyler, sen nasıl mutlu olacaksan öyle yap. İlla ayrı kıyafet alacaksan da en azından kına kıyafeti daha sonra giyebileceğin bir kıyafet olsun, gelinin kardeşisin diye illa abartmaya gerek yok, sadelik her zaman en güzeli bence.

Mümkün olduğunca ayrı giyinmeye çalışılmalı bence..
Ben başlığa gideceğiniz düğünün çok yakın olmadığını düşünerek girmiştim o zaman da aynı şeyi diyecektim.

Ayri ayri olmasi daha iyi olur bence kina da birazdaha civil civil suslu olursunuz dugunde birazdaha sade ama şık olursunuz :)

Back
X