• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kına ve düğünde aynı kıyafeti giymek ?

burcak_26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2013
410
110
103
sizce kına ve düğünde giyilen elbise farklı mi olmalı.?

düğün ablamın düğünü.

bu konuda görüşleriniz neler ?

Son düzenleme:
açıkçası dolapta bekleyecek sadece bir gün giyeceğim o yüzden kararsızım bir de.

Maddi durumunuz elveriyorsa farklı elbiseler giyin bence.

maddi sıkıntınız yoksa ayrı giyinin.illaki almak zorundada değilsiniz.eş dosttanda bulunabilir ama aynı kıyafet olmaz

gündelik hayatta da giyebileceğin bişey al kınaya. düğünde de şık birşey giyersin.

Alma imkanınız varsa alın, yoksa elinizde olanlardan giyin. Resimlerde bile hep aynı kıyafeti görmek sıkıcı olmaz mı?

Farklı alıp giyme imkanıniz varsa bence farklı olsun. İmkan sınırlı ise evden uydurun kınaya bir şeyler. Biz bazı zamanlarda arkadaşlarımizdanda alır giyeriz böyle birşeyde yapabilirsiniz. Farklı giyinmek gerekir bence.

İmkan varsa ayrı olsun,aynı olur mu hiç?

Ayni olmasin sonradan fotograflara fln bakinca hoş gelmiyor göze

Oooo gelinin kız kardeşi modu :süslü:

Ben olsam ayrı giyerim.
Geçen yaz kızkardeşimin düğününde iki gün de farklıydım mesela..

Başkasının düğünü olsa belki düşünülebilir. Ama imkanınız varsa aynı tercih etmeyin şimdi

çok çok güzel bir elbise ise eskiyene kadar her yerde giyerim ben, bazı elbiselerle duygusal bağ kuruyorum :KK70:

ama genel kanı ayrı olmasının daha iyi olacağı yönde.

açıkçası dolapta bekleyecek sadece bir gün giyeceğim o yüzden kararsızım bir de.

Kına için günlük de giyebilecğein şık bir tunik ve pantolon alabilirsin, indirimde güzel ürünler var bu aralar. Giymeyeceğin şeye para vermek yerine o bahaneyle yeni cicişler alırsın... Kına da çok abartmaya gerek görmüyorum şahsen. Ama neticede farklı şeyler giymen daha güzel olur, ben takmam ama çoğu kişi bunu konuşur, canını da sıkabilirler...

Back
X