Kına Gecesi kına türkümü kendim söylesem???

zynpgrkm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
376
2
116
İzmir
kızlar 9ay var daha ama ben şimdiden başladım hazırlıklara..sesim yanıktır ayıptır söylemesi :kedi:kına türkümü ben söylemek istiyorum.gelen misafirlere böyle bir sürpriz yapmak istiyorum..sizce nasıl fikir??

çook etkileyici olur. sositososito

zaten o kına türküleri hep gelinin ağzından söylenir. gelin söylese elbette çok da hoş olur. :1hug:

ama o an duygularınıza hakim olamayıp ağlamakta var mafoldumben

zaten aşırı duygusalım..onu da düşünmedim değil er_ca umarım söyleyebilirim eyvahedigeldismile

eminim senin sesinden dinleyenler daha da duygusal anlar yaşayacaktır.:gitme:

bence başkasının kınası için söylermiş gibi düşün ağalamadan söyle. zaten o arada orkestra ve arkadaslarında devralır. opuyorumnanaktan

canım bence canlı canlı söylemekte çok zorlanırsın önceden bi kayıt yapsan daha iyi olabilir

bence müthiş fikir...

çok mutlu oldumm merve çok sağol..sonuçta bir kere yaşayacağız bu duyguları..herşeyin akılda kalıcı ve değişik olmasını istiyorum..hayal kuruyorum o güne dair.sağolsun arkadaş çok güzel fikir verdi.sesimi kaydedicem..tam kına gelirken benim sesim yankılanıyoo..herkes birbirine bakacak noluyo diye. çok eğlenceli yaa:sm_cool:

çok mutlu oldumm merve çok sağol..sonuçta bir kere yaşayacağız bu duyguları..herşeyin akılda kalıcı ve değişik olmasını istiyorum..hayal kuruyorum o güne dair.sağolsun arkadaş çok güzel fikir verdi.sesimi kaydedicem..tam kına gelirken benim sesim yankılanıyoo..herkes birbirine bakacak noluyo diye. çok eğlenceli yaa:sm_cool:

cnm özel msj atacaktım ama kapalıymış. kına gecende ne söyleyeceğine karar verdin mi bana özelden ulaşırsan sevinirim

Back