• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Kina Tepsisi ve Kina Sepeti ?

eFuLim

sürprizlerle dolu hayat...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
6.349
1.667
198
Iyi günler.
Aslinda ben lila renginde olmasini istiyordum.
Ama internette bir türlü bulamadim.

Bu takim nasil sizce?
gittigidiyor da 50TL yaziyor.

$KINA-SEPETI-VE-KINA-TEPSISI__55424273_0.jpg

ben ankara çıkrıkçılar yokuşundan aldım. a'dan z 'ye yok yok içinde. kınadan sepeti, tepsisi, konfetisi, volkanı, maytabı, güllü kınası sadıç duvakları vs. vs. toplamda 150 tl ödedim. dediğim gibi yok yok içinde.. Ankaradaysan oraya bak derim.

canim bunu aynisini 25 liraya eminonunde bulabilirsin.. istanbuldaysan eminonu ne ugramadan alma derim, her sey var orada.. en azindan fiyatlar hakkinda fikir edinmis olursun..

Tesekkür ederim kizlar.
Düsündümde belki sadece tepsi alacagim ve sepet almayacagim.

canım çok pahalı 50 lira. bende çıkrıkçılar yokuşundan aldım 1 tane gelin kuşağı, 2 tane takılar için kurdela,kına sepeti 2 li işte , mumlar, kına yakılırken örtülen kırmızı pullu tül ve eldivenleri, kınadan sonra ele geçirilen güllerden, 12 tane halay mendili, 4 tane kına taçlarından ,1 tane gelin tacından ve 100 lü kına kutularına 50 lira para ödedim.çokta güzelleri biraz pazarlık etmeniz gerekiyo indikçe iniyolar.

ankara_ankara, bunlar benim kına sepetimdede var. gerçekten fiyatları çok iyi.

arkadaşlar
ben kına için bindallımı ve tarlatanlı kabarık elbisemide imamoğlu giyimden aldım, şuanda herşeyde kampanya var nerdeyse. henüz kınam düğünüm olmadı fakat merak eden görmek isteyen olursa elbisemi, bindallımı gösteriyorum ve kime göstersem çok beğeniyor. İnanın gayette uygun fiyatları var. Güler yüzlü, ilgili personelleri var. Sadece bütcenizi söyleyin yeter, ne siz yorulun nede onları yorun.. Ankarada olanların önce çıkrıkçılar yokuşuna bakmalarını tavsiye ederim. Gelin ayakkabımı kına ayakkabımıda oradan aldım. Cidden hem güzel modeller, hem uygun fiyatlar.

Bu arada tül perdede kampanyaları varmış. Eşim ölçüleri aldı, inşallah hafta sonuda tül perde siparişi vermeye gideceğiz. İhtiyacı olanlara duyrulur :) Benim bir ayağım orda oldu nerdeyse :)

nicksizim sen kina gece icin gerekenleri ankaradan mi aldin?
Biz ablamla internetten siparis vermeyi düsünüyoruz.

40 adet mendil
40 adet mum
2 taki kurdelasi
1 gelin kusagi
1 kirmizi gelin örtüsü
1 yesil damat örtüsü + eldivem
1 gelin ve damat kadeh takimi
100 adet kina kutusu

200TL fiyat verdiler bize
Uygun mu sizce?

40 adet mendil
40 adet mum
2 taki kurdelasi
1 gelin kusagi
1 kirmizi gelin örtüsü
1 yesil damat örtüsü + eldivem
1 gelin ve damat kadeh takimi
100 adet kina kutusu

200TL fiyat verdiler bize
Uygun mu sizce?

gelinim ankarada isen hiç internetten sipariş verme. bunun içinde artıları olan sepeti 150 liraya aldım çıkrıkçılardan. mendil 20 adet bende. mum 2 kutu içinde kaç var bilmem ama tıka basa kutu yani. pasta mumu. takı kurdelesi benimde var. gelin kuşağını ödedim fakat mağazada unutmuşum alacağım bir ara. diğerleri var sepetimde artı olarak konfiti 2 adet, 4 adet şelale maytap(kalın), 2 paket normal maytap, bu kızların elinde taşıdığı kenarı kurdeleli güzel mumlardan 12 adet, 4 adet volkan deniyormuş, gelin salona girerken yan taraftan fışkıran havaifişek gibi akan şeylerden , sepet takımı (hediye sepeti ve kına sepetinden oluşuyor) , kına büyük boy, 200 adet güllü minik kınalardan, sağdıç duvakları 5 adet, daha varmı unuttuğum bilmiyorum fakat çıkrıkçılardan aldım ve 165 dedi 150 ye aldım.

bu arada ben kına kutusu olarak değil bu minik güllerden aldım. kutuda 100 adet oluyormuş. 2 kutu aldım. nişanlım 2 kutu daha almamı istedi. gene gideceğim. bir ayağım orda zaten :)

Son düzenleme:
Kina gecesi malzemeleri icin kina tepsisi kina sepeti icin iyi guvenilir bir site var mi bildiginiz?? Hem urunleri guzel olsun hem de fiyati uygun olsun istiyorum da :))

Back