• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kına saçtan ne kadar sürede çıkar?

cap0n

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
20
1
36
Bursa
Arkadaşlar saçımı dün kına yaktım ve hiç kimse beğenmedi çevremde bana yakışmadığını söylediler beni daha olgun göstermiş olumsuz yorum alınca bende üzüldüm.Forumda ki arkadaşlar beğenmişlerdi ama çevremdekiler böyle deyince bende beğenmiyorum artık.Saçım kırmızı oldu resmen ve ben çok üzüldüm ne kadar sürede akar bi de zamanla kına saçımda koyulaşır mı akar mı yani rengi.Bu kadar kızıl olmasaydı beğenirdim belki ama.Yardım lütfennn

resimlerden baktım saclarına sen dogal sacınamı yaptın baya kızıllasmıs bende dun yaptım sac diplerimde hafif bir oynama oldu

sarının ustune yapmasaydın keske ondan oyle olmustur kına akmaz sacının uzamasını bekliyceksin yada uzerine koyu bir renk yapıcaksın ozaman olabilir belki

canım ben de sarı saçımın üzerne kına yakma konusunde epey tereddüt yaşıyorum yalnız benm saçımda denediğim tutam kırmızı ya da kızıl değil bakır oldu, hatta kınanın içine çivit katarak denediğimde daha koyu bi bakır oldu ki hoşuma da gitti aslında. senin rengim nasıl oldu bilmiyorum fotoğraf göremedim ama bi kez daha yaksan kına özllkle içine başka koyulaştırıcı bitkiler katarak hazırlasan bu kez kınayı, daha koyulaşacaktır saçın..

Arkadaşlar saçımı dün kına yaktım ve hiç kimse beğenmedi çevremde bana yakışmadığını söylediler beni daha olgun göstermiş olumsuz yorum alınca bende üzüldüm.Forumda ki arkadaşlar beğenmişlerdi ama çevremdekiler böyle deyince bende beğenmiyorum artık.Saçım kırmızı oldu resmen ve ben çok üzüldüm ne kadar sürede akar bi de zamanla kına saçımda koyulaşır mı akar mı yani rengi.Bu kadar kızıl olmasaydı beğenirdim belki ama.Yardım lütfennn

Ayy, kınalı saç boya, boyalı saç kına tutmaz diye biliyorum ben. Tekrar kına yakabilirsin ama...

Ayy, kınalı saç boya, boyalı saç kına tutmaz diye biliyorum ben. Tekrar kına yakabilirsin ama...

Saçlarıma kına yaptım(resimli) başlığında oluşan saç rengim var.boyalı saça kına tutuyor da kınalı saça boya tutmuyormuş.bir daha yapsam diye düşündüm ama ya daha kötü olursa diye de tereddütlerim var işte.

kınanın üzerine saçında tutan renkten koyu olan her türlü boya tutar. canım ben saçının bi tutamında denemeden sakın yapma demiştim deneseydin keşke orda rengi görüp ona göre yapsan iyiydi ozmn :/

Son düzenleme:
arkadaslar merhaba,
konu eski ama ben yine de yazmak istedim, umarim bir goren olur :110:ayrica dogru yere mi yaziyorum onu da bilemiyorum, bu ilk mesajim da:) kusura bakmayin..
kendi saclarim acik kumral. hani cocukken sarisin olup da buyudukce kumrallasanlardan. Ben bu ocak ayinda bi hevesle sacima kina yaktim. Ama hint kinasi degil, yesil kinalardan. Kendi sac rengimin acikligina guvenerek kizil bakir olur saniyordum ki cok koyu bir kizil oldu. o kadar mutsuzum ki anlatamam :( hazirana kadar beklesem de bi kuafore gidip kendi sac rengime boyatsam olur mu? yani kina ne kadar boya tutar ya da tutar mi :( ya da ben simdi ne yapayim bana bi akil verin cok mutsuzum :( cok sagolun cevaplar icin simdiden..

Back
X