• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı kına saçım için fikir lütfenn

dersin dersin bende aynen sen gibi evlenen arkadaşlara derdim bu site çok güzel ben evliliğime dair herşeyi burda paylaştım şimdi hayatımın aşkı ile beraber tv izliyoruz bende biraz nette takılayım dedim neyse yarn görüşürüz ev eşlya vs .... kib iyi geceler :42::42::42::42:

baktım canım konularına hep benim dertlerden genelde
hadi iyi akşamlar

canım bende aynı dertteyim ama kına da taç falan takılıyor tülden ya ben o yüzden saçımı açık bırakmayı düşünüyorum şuna benzer bir şey düşünüyorum ama zevk meselesi tabi umarım aradaığın saç modelini bulursun...

Eklentiler

• $images.jpg
    $images.jpg
    9,5 KB · Görüntüleme: 127
canım bende aynı dertteyim ama kına da taç falan takılıyor tülden ya ben o yüzden saçımı açık bırakmayı düşünüyorum şuna benzer bir şey düşünüyorum ama zevk meselesi tabi umarım aradaığın saç modelini bulursun...

tülden taç mı
o nasıl oluyo canım hiç dumdaımda görmedimde
bu model çok sıradan canım yaa herkezin günlük kullandığı bir model

kızlar benim hep kınamda yaptırıcam dediğim modeli nişanda yaptırdım e ben şimdi kınada ne yapıcam saçıma yaa...maşa yaptırım üstü yoğun kerepe ve maşaları yana tutturmuştum çok güzel olmuştu...şimdi kınada da maşalı bişe düşünüyorum ama yandan istemiyorum..arkayada nasıl olur bilmiyorum..lütfen bbildiğiniz modelleri bekliyorum sizden...özellikle arşiv yapan arkadaşlardan:50:

ben arşiv yaptım da eklicem modelleri şimdi benim beğendiklerim genelde sade şeyler topuz gibi olurmuki kınaya?

Back