• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kına pişmanlığı...

diyabul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2010
155
0
46
İzmir
çocukken anneannem kına yaprdı sacıma ben de yapardım falan. 19 yaşındayım saçlarım 6 yıldır çok fazla dökülüyo boya istiyo insan tabi ama ben boya da döker diye cesaret edememiştim bu yüzden kızıl tonlarınıda sevdğimden kına yapıyordum . geçen sene saçım kendi rengindeydi acık kahve saçlarım kumral gibi bi şey yurtta kızlar saçlarına oksedan sürüyorlardı falan ben de dednedim aralıklarla 3 sefer oksedan sürdüm saçıma ve öyle güzel bi renk çıktı ki çok çok doğal elde edilmesi de çok zor bi renk . başak sarısı gibi anlıcanız çok hoştu ve insanlar hep saç rengimi soruyodru bu arada gölge gibi yapmştım tüm saçımda yoktu ama salak ben 1 yıl o sacı kullandıktan sonra bi anda bunalıma gir paltte naturl bal köpğü alcktım ya da kına saçlarım dökülüyo boya da mahveder diye git kına al 3 ay da 4 kez kına yap saçlara saçlar ateş kırmızısı ilk zamanlar iyi ama sona gözüme çok çirkin geldi oksedanlı yerler yıkadkça turunclştı bi de millet ne oldu başak rengi saçlara dediler bi üzüldüm :5: 20 gn önce ilk defa platte açık karemele boyadım saçı tuttu ama kına bu belli oluyo tabi kırmızı kırmızı şimdi ne yapsam bilmiyorum oriyal açar mı bilmyorum ama denemeye korkuyorum mahvolck saçlarım size tavsiyem kına için çok çok ölen aman en sevdğim kızl tonu diyen ben bile sıkıldım kınadan bi kaç ayda yapştı saçıma çıkmıyo . yapıcaksanız eğer bi kaç kez düşünün derim malum kınadan dönüş yok gibi bişy

Senin için çok üzüldüm canım. Evet kına çok kalıcı ve ne yapsan çıkmıyor. Çok iyi düşünüp de yapmak lazım. Özellikle saç rengini değiştirmeyi sevenler yapmamalı. Çünkü kınayı tamamen çıkaran tek şey makas.

malesef öyle aman en güzeli kına diyenler görsün tekrar tekrar düşünsünler diye açtım bu konuyu çünkü ben çoçukluktan beri ölüyodum kızlıa ama insan bi anda bunalıyo ve dönemiyo da geri:2:

Kınanın saçtan çıkması 6.7 ay gibi bir süre..
Açıcı işe yarar mı bilemiyorum.
Foruma biraz bakarsan, konularda görürsün.
Epey kına kullanan arkadaş var.
Onlardan yardım alabilirsin.
Üzüldüm senin için, keşke bu kadar uğraşmasaydın saçlarınla..

Ben de kına kullanıyorum ama istediğim renk bu olduğu için devam ediyorum. Yardımcı olmak isterdim ama hiç kınanın üzerine başka renk yapmaya çalışmadım. Koyu renk isteseydin tutabilir diyecektim kınanın üstüne akıtmaya gerek kalmadan. Ama açık renk istiyorsun galiba

saçlarımın durumu iyi kızlar hürrem rengi gibi güneşte karamel boyamama rağmen beyazım açık ela gözlerim kaşalrımda ince ve renksiz millet siyah yap diyo hem kınayı kapar hem yakşr diye ama açık renk daha bi hoş gösteriyo beni bilemedim ki:31:

saçlarımın durumu iyi kızlar hürrem rengi gibi güneşte karamel boyamama rağmen beyazım açık ela gözlerim kaşalrımda ince ve renksiz millet siyah yap diyo hem kınayı kapar hem yakşr diye ama açık renk daha bi hoş gösteriyo beni bilemedim ki:31:

aynen canım o tonlara alışınca bir daha koyuya dönemiyosun çünkü ifaden çok sertmiş gibi geliyo..benimde senin tonlarında şahsen bir daha dönmem gbi geliyor

Canım durumu iyiyse şu an çok da oynama istersen. Anladığım kadarıyla açık renk yakışan birisin, siyah yapıp da tekrar açmak istersen yanar saçların. Ayrıca Hürrem rengine bayılırım, koyu kızıldan sonra en sevdiğim renk

Back