Kına Gecesi kına kesesi yerine ilginç bi fikir ,sizce??

bak bakalım beğenecek misin :))
az kaldı canm evet, gelinliğim hazır, kına kıyafetim de terzide dikiliyor. heyecan da dorukta

Hepsi güzel ama ben ensondakini daha çok begendim hem sade hem tatlı,kucaktaki gelinın kıyafeti bındallı olsaymış bide on numara olurmuş çokşey istedim galiba.Sen hangisini begendin?E gelinligide yolla bi bakalım hep beraber.

ben de ilk koyduğumu ve senn dediğini beğendim en çok, kararsızım işte :)))
gelinliğim bende bile yok canm ya resim çekmeyi unuttum üzerimde sonra da gelinlikçim izin vermedi askıda çekmeme askıda bellli olmaz boşver herkese süpriz olsn dedi

evetttt benim buzdolabi malesef magnet tutmuyor o yüzden senin o kalbini ben hemen orkidemin icine yerlestirir yada masamdaki kalemligime koyardim :)

bak hemen sana basina neler gelebileceginide söylüyorum
açıkçası ben de bunu yapmak istiyorum herkessin evinde bi köşede dursun hatıra diye istiyorum

İçine hangisi daha çok siniyosa onu yaptır,iyce bi düşün bakalım.Süpriz gelinlik he,herkez merak ediyodur şimdi.Kaç yaşındasın?Bende farklı modern şeyleri seviyorum,emin olki her ikiside begenilir.

İçine hangisi daha çok siniyosa onu yaptır,iyce bi düşün bakalım.Süpriz gelinlik he,herkez merak ediyodur şimdi.Kaç yaşındasın?Bende farklı modern şeyleri seviyorum,emin olki her ikiside begenilir.

beğenmenize sevindim, ben de klasik ve moderni birleştrmeyi seviyorum,23 yaşındaym canm sen?

bende 28 yaşındayım.Neden sordum biliyomusun,çok içten yazmıştın küpelerin üstüne bende forumdan bakıyodum milletın yazdıklarına, bi bakıyım dedim resme.Sonra bu konu başlıgınada bi bakıyım dedim gene sen :) sevindim yani.

memnun oldum canm.
aa evet gerçekten severim kayınvalidemi, geçen bi konu açtım yanlış anlaşıldım ama olsun... gerçekten severim onu, içten olarak.

Bende memnun oldum,istanbuldamısın?niye yanlış anlaşıldınki? Herkezin fikirleri farkli işte napıcaksın.Bide yazarak ne kadar anlatabilirsinki duygularıni.Benim kayınvaldemde dünya iyisidir çok düşünür beni,arkadaş gibiyiz valla.

istanbuldaym canm sen? uzun konu yaa ya ben ifade edemedim ya da başka bişey :) çok şükrediyorum ben kayınvalidelerimizle böyle olmamıza Allah bozmasın

Bende istanbuldayım anadolu yakasında.Öyle tabi ya gelinler genelde şikayetçi hep acayibime gidiyo benimde :) herşey karşılıklı işte..Mevzu uzunsa boşver konu başlıgını yaz bana bi göz atıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…