Kına Gecesi kına kesesi yerine ilginç bi fikir ,sizce??

diekatze

hayalime kavuşuyorum
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
348
4
96
İstanbul
bunu internette gördüm kızlar ve kına kesesi yerine böyle bişey yaptırmaya karar verdim sizce de hoş mu??
aşağıda başka seçenekler de var arkadaşlar sonradan ekledim

Eklentiler

• $KALPLI-Hazir-Kina-Kina-Gecesi-Misafir-Hediyesi__52826314_0.jpg
    24,7 KB · Görüntüleme: 668
Son düzenleme:
Çok güzelmiş çok modern ama bi lokma kınayı sıkıştırmak lazım biyere :) ondan sonra kına nerde der bizim milletimiz.Ne kadara geliyo tanesi?

Çok güzelmiş çok modern ama bi lokma kınayı sıkıştırmak lazım biyere :) ondan sonra kına nerde der bizim milletimiz.Ne kadara geliyo tanesi?

arkaya sıkıştırmışlar az bişeyy :))
hem de hatıra olur diye düşündüm, üzerine de isim ve tarih yazırırım dedim.
tanesi 90 kuruş oluyor

arkaya sıkıştırmışlar az bişeyy :))
hem de hatıra olur diye düşündüm, üzerine de isim ve tarih yazırırım dedim.
tanesi 90 kuruş oluyor

Yazdıktan sonra gördüm kınayı :) Pahalıda degilmiş valla ben çok begendim alışılmışın dışinda.Karşıdan daha bile ucuza bulunabilır.Dügün ne zaman?

Yazdıktan sonra gördüm kınayı :) Pahalıda degilmiş valla ben çok begendim alışılmışın dışinda.Karşıdan daha bile ucuza bulunabilır.Dügün ne zaman?

beğenmene sevndmm.düğün mayıs ayında aslında aklımda bi kaç model daha var onları da koyaym mı canm bana yardımcı olur musunuz hatta anket mi açsam

beğenmene sevndmm.düğün mayıs ayında aslında aklımda bi kaç model daha var onları da koyaym mı canm bana yardımcı olur musunuz hatta anket mi açsam

Koy tabi hemen merak ederim ben şimdı anket açma kafan karışır boşuna,hangisi içine sinerse onu yaparsın.Ay azda kalmış dügüne heycan varmı? gelinligin tamammı?

Bencede cok hos olmus :) gelenekleri korurken arayada birazcik biseyler sykistirmak gerek :)

yuppi seni daha bi heyecanli gördüm dügün dernek mevzusunda

Koy tabi hemen merak ederim ben şimdı anket açma kafan karışır boşuna,hangisi içine sinerse onu yaparsın.Ay azda kalmış dügüne heycan varmı? gelinligin tamammı?

bak bakalım beğenecek misin :))
az kaldı canm evet, gelinliğim hazır, kına kıyafetim de terzide dikiliyor. heyecan da dorukta

die katze bence senin kalpli en güzeli sonra su magnetler geliyor gelindamatli ondan sonrada sonuncu resimdekiler

az kaldı canm evet, gelinliğim hazır, kına kıyafetim de terzide dikiliyor. heyecan da dorukta

Ay hepsi güzel valla ama ben ençok sondakini begendim,sade ve tatlı,kucaktaki gelin bindallı kıyafetli olsaymış on numara olurmuş :) çok şey istedim galiba ..Sen hangisini begendin? gelinliginide yollada onada bakalım tatlım,

evetttt benim buzdolabi malesef magnet tutmuyor o yüzden senin o kalbini ben hemen orkidemin icine yerlestirir yada masamdaki kalemligime koyardim :)

bak hemen sana basina neler gelebileceginide söylüyorum

Ay hepsi güzel valla ama ben ençok sondakini begendim,sade ve tatlı,kucaktaki gelin bindallı kıyafetli olsaymış on numara olurmuş :) çok şey istedim galiba ..Sen hangisini begendin? gelinliginide yollada onada bakalım tatlım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…