Kına Gecesi kına için

Esmer54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2010
2.629
890
163
selam kızlar ben kına alıcm tac mum fln da nekadar alıyorsunuz salon tuttum gelen ne kadar oolur bilemiyorsunki sz nekadar kına aldınız kaç adet kına kaç adet tac kaç adet mum aldınız acaba birde neerden aldınız cımbızlı kına gördüm hosuma gitti 2.50 tl nekadar gelirki kişi sizler nekadr aldınız kına

tatlım bunu sana kım söyleyebilrki... sonucta senı ve aılenı kımse tanımıyor ne kadar cevren var kac kısı davet edıceksın bız ne bılelım... kımı var 50 kişiyle kına yapıyor kımı var 300 kişiyle.... nunun kararını ancak sen verırsın ben sana dıım. burdan bısey cıkmaz

ben mesela 200 kişilik hazırlicam herşeyi hani 200 kişi gelmesede çerez olsun kuruyemiş olsun herkes akrabasına annesine bişeyine bi tane daha almak istiyor e yok kalmadı diceğme azıcık fazla yaparım dolu dolu yeter seninde ortalama kişi sayın ne olur bilmiyorum ama 50 opsiyonlu yap herşeyini

Herşey sizin organizasyonuza bağlı canım. Ben kına taçlarından 20 adet almıştım, mum 20 adet, dağatılacak hediyelerden 350 adet yaptırdım. 250 davetiye dağıttık, kimseye kalmadı dememek için 100 adet fazla yaptırmıştım. Bol eğlenceli kınalarınız olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…