Merhaba arkadaşlar..Tam bi ay sonra kınam var, ama ben istediğim gibi hem içime sinen hemde madden kafama göre bişi bulamadım ..Kiralamak istiyorum bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim gerçekten..
ahhh çok teşkkr edrm uyarın için:) ben telaştan belirtmediğimin bile farkında deilim bu arada sade ama şık taşlı bişey olsun istiyorum, nişanımda abiye giymiştim kabarık olmasını istememiştim ama şimdi biraz pişmanım o yüzden kabarık olsun istiyorum bakalım nasip tabi bulabilirsem inş.. yardımlarınızı bekliyorum kızlaaaar :18:
canım yaaaaa nişanlığın çoook güzel ve sana gerçekten çok yakışmış maşallah :) çok beğendim gerçktn ama ne kadara kiralamayı yada satmayı düşünüyosun canım ? bnm için o da önemli çünkü şehirdışında oturucaz ve baya masrafımız oldu ben şuan çalışmıorm nişanlım da kendisi yapmaya çalışıo o yüzden çok yük olmak istemiorm açıkçası..
sna da bir ömür mutluluklar bu arada gerçekten çok yakışmışsınız rabbim mesut etsin inş :)
canım yaaaaa nişanlığın çoook güzel ve sana gerçekten çok yakışmış maşallah :) çok beğendim gerçktn ama ne kadara kiralamayı yada satmayı düşünüyosun canım ? bnm için o da önemli çünkü şehirdışında oturucaz ve baya masrafımız oldu ben şuan çalışmıorm nişanlım da kendisi yapmaya çalışıo o yüzden çok yük olmak istemiorm açıkçası..
sna da bir ömür mutluluklar bu arada gerçekten çok yakışmışsınız rabbim mesut etsin inş :)