• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına için hediyelik neler yaptınız ?

ay__060

İnanç Sabır Dua❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
6.401
6.897
248
Adana
merhaba kızlar sizler gibi benim de tatlı telaşlarım var düğüne 43 günüm kaldı :KK200: ama kınada hediyelik tatlı şeyler yapmak istiyorum aklıma koku kesesi geldi ama siz neler yaptınız yada neler yapacaksınız fikir alışverişinde bulunalım :KK49::KK49:

merhaba kızlar sizler gibi benim de tatlı telaşlarım var düğüne 43 günüm kaldı :KK200: ama kınada hediyelik tatlı şeyler yapmak istiyorum aklıma koku kesesi geldi ama siz neler yaptınız yada neler yapacaksınız fikir alışverişinde bulunalım :KK49::KK49:

Canım ben lavanta alıp tülle koku kesesi yaptım buzdolabına yapıştırmak için. Yelpaze yaptırdım 200 adet rengarenk.

Canım ben lavanta alıp tülle koku kesesi yaptım buzdolabına yapıştırmak için. Yelpaze yaptırdım 200 adet rengarenk.
Örnek var mı Can'ım foto atma imkanın hangi tür malzemeler kullandın onu süslemek için
Bu arada cevap yazdığın için çok teşekkür ederim :KK200:

kınam olmadı daha ama ben sözde kahve kavanozları dağıttım nişana ise kokulutaş yapıyorum şuanda. kına da lavanta gül kurusu kokulu mum gibi şeyler olabilir.

Lavanta keseleri çok hoş oluyor. İnternette yapılışının videoları da mevcut. Fikir edinmek için pinterest'e bakıp, el emeği bir sürü şey bulup yapabilirsin.

Lavanta keseleri için yardımcı olabilirim cnım. Daha önceden 500+ yapmışlığım var da:KK52:

Canım ben nişanda bu karı kendim yapmıştım. Kınada da bu tarz bişey ya da kese düşünüyorum :)

Eklentiler

• IMG_20160623_204519.JPG
    IMG_20160623_204519.JPG
    70,2 KB · Görüntüleme: 223
ben yelpaze dağıtmıştım,
kınada oynayıp yorulanlar için çok makbule geçmişti,
dağıtıldığı anda herkesin yelpazeleri açıp sallaması da ayrı bir güzel görüntüydü
tavsiye ederim :)
teyzeler halen taşıyor çantalarında :)

Eklentiler

• indir.jpg
    indir.jpg
    11,9 KB · Görüntüleme: 175
ben yelpaze dağıtmıştım,
kınada oynayıp yorulanlar için çok makbule geçmişti,
dağıtıldığı anda herkesin yelpazeleri açıp sallaması da ayrı bir güzel görüntüydü
tavsiye ederim :)
teyzeler halen taşıyor çantalarında :)
çok hoş olmuş nerede yaptırdınız acaba :)

yelpazeleri eminönünden aldık, kurdaleleri kendimiz bağladık canım :KK49:

Allahım tam yerine geldim. bende yelpaze dağıtmayı düşünüyorum en azından işe yarayan bişey olsun.

Eminönünden nerden aldınız kaça aldınız? süslüsüde vardır kesin onların fiyatını sordunuz mu?

Hediyelik olarak ben de kullanilacak bir sey olsun istiyorum, yelpaze düşünmüştüm ama maliyetli olacağını dusundugum icin kararsizdim toplu alininca daha uygun olur sanirim. Ve nisanimda da lavanta kesesi ve mendil susleyip dagitmistim.

Biz de kendimiz yapmistik. Hem kullanilacak, atilmayacak hem de anlamli olsun istedik. Tespih dagitmistik ortasina da kucuk hediyelik kinalardan koyup tulle sarmistik. Bir de kucuk kiz kiza yaptigim kina icin ojeleri tule sarmistim gayet seker olmustu. Tespih fikrini genelde herkes cok begenmisti. Maliyeti de gayet uygun :KK39:

Back