- 20 Ekim 2013
- 1.068
- 734
- 123
- Konu Sahibi Samantha16
-
Bende agustos gelinlerindenim kınalığımı almış bulunmaktayım , inşallah en kısa zamanda giyip çekcem resmini üşeniyorum , şimdisenin modellere gelince canım benm gelinliğim kabarık o yüzden balık model sectim ben kınalığımı ama gelinlik modelin bu şekilde degilse böyle birşey tercih etsen daha iyi olur diye düşünüyorum
Nisan'da canım ya evde yapma imkanımız yok o yüzden havalar ısınsın diye bekliyoruz
Selam kızlardüğünüm ağustosta ama kına elbisesine en azından modeline ve rengine karar vermek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Eki Görüntüle 924309
Eki Görüntüle 924311
Eki Görüntüle 924313
Eki Görüntüle 924314
canım öncelikle hayırlı olsun en sondaki cok güzel kesinlikle onu tercih etmelisin :)
canım öncelikle hayırlı olsun en sondaki cok güzel kesinlikle onu tercih etmelisin :)
Tamam üşenmezsem çekicemaaa çek bakalım merak ettim şimdi kızbuarada bizim düğünler aynı gün canım ben büyük nişan yaptım ozaman elbisemi düz bi model seçmiştim oyüzden kınada böyle bişey istiyorum gelinlikte prenses olmasın diye düşünüyorum ama gidip denemedim üzerimde duruşuna göre a modellerden bitane seçerim diye düşünüyorum tatlım..
cnm benim zadece bunlar arasından mı seçeceksin? bence çok daha güzellerini bulabilirsin ve o zamana kadar belkide fikirlerin çok değişebilir ama bunlar arasından illa da birini seçmek gerekiyorsa en sonuncusu daha hoş. fakat ben pek beğenmedim yinede bunları kırılma olur mu? eminim daha güzelini bulup giyersin. öpüyorum
Tamam üşenmezsem çekicembnmde nişanımda sade uzun bir elbisem vardı üstümde, ben prenses almadım düşük omuzlu disney model bir gelinlik aldım o dkimde Aaa evet aynı gün evleniyoruz
bunlara nerden baktınız çok güzeller fiyatları nedir ve gerçekten hızlısınız maşalahh
2 morda birbirinden güzel..
Allah mutlu etsin.
Son olan model güzel ama kına için abartı değil mi biraz? :26:
nebilim kız öylemi dersin abartı mı ki yaa aklıma kurt düşürdün bak şimdi
Bir sonraki gün böyle bir modelin beyazını giyeceksin ki zaten,
Şahsen ben daha zarif duran elbiselere bakardım, ama ne demişler? zevkler ve renkler tartışılmaz.
Yoksa model güzel, hatta bunu bir yakınıma göstermiştim ben nişan da kabarık giymek istediğinden, ama kına için fazla geldi bana canım, tabiki karar senin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?