• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına gecesinden sonra İslamcı sosyetenin mevlid görüntüleri çıktı

20 Mart 2008
141.487
212.895
1.423
60
Sosyal medyanın bir bebeğin mevlidi var. Ihlamur Kasrı'nda, Berra isimli bebek için düzenlenen mevliddeki lüks, sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

Türkiye, son dönemde muhafazakar zenginlerin yaptıkları kutlamaları konuşuyor.
Sosyal medyada sıklıkla paylaşılan, bekarlığa veda, kına gecesi, düğün, mevlid gibi organizasyonlarda, lüksün ön plana çıkarılması dikkat çekiyor.
Muhafazakar camianın önemli isimlerinden Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak da kaleme aldığı bir yazıda bu kutlamalara çok sert tepki göstermiş, "Bunun neresinde din ya da ahlak var" demişti.

ŞİMDİ DE BEBEK MEVLİDİ
Sosyal medyanın bir bebeğin mevlidi var. Ihlamur Kasrı'nda, Berra isimli bebek için düzenlenen mevliddeki lüks, sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

Ekşisözlük'te de gündem olan mevlide ilişkin başlığı açan kullanıcı tepkisini "5 metrekare odada 3 yıl açlıkla mücadele etmiş peygamberin ümmeti bu olmamalı" diye dile getirdi.

Ee bu video ortaya cikali kac ay oldu yav.
Mevlutun faturasininda devlete kesildiği ortaya cikti. Yani o sapkada bizim vergilerle alindi. Gommeyin sapkayi o kadar para verdik :KK70:

Geçen gün gördüm bende haberim yoktu ondan yani:))
Şapkaya fit oldum .

abla bu çok eski bi haber baya gündemde durdu çok tepki çekti konuşuldu hatta dur bak link atıcam buraya atv birde utanmadan bunu savundu..

Hadi yaaa atv seyretmediğim için haberim olmamış,yeni gördüm haberi ondan şey ettim:))

Geçen gün gördüm bende haberim yoktu ondan yani:))
Şapkaya fit oldum .

Hadi yaaa atv seyretmediğim için haberim olmamış,yeni gördüm haberi ondan şey ettim:))
bende izlemiyorum ablacım twittera düşmüş bende ordan görmüştüm :)

Bu eski bir haber, çocuk zaten 1 yaşını geçti, hatta ikinci bebek oldu bakalım ona ne yapacaklar.
bu bebeğe bide kafam kadar tektaş takmışlardı bende merak ettim bak şimdi 2. sinde naparlar acaba :-)

Bu eski bir haber, çocuk zaten 1 yaşını geçti, hatta ikinci bebek oldu bakalım ona ne yapacaklar.

Tepki çekmemek adına daha sade bişiler olabilir,olabilirmi acaba .

Youtuber olduğu icin maddi bedel ödemediini sponsor olunduğunu söyledi kendisi.
Bir de cok eski bir gundem.
Abartmis zaten de.
Kim ne yaparsa yapsin pek ilgilendirmiyor acikcasi.
Birde islamci sosyete başliģi da bi garip :)

Ne kadar doğru buda tartışılır,tepki çekince böylede demiş olabilir belki.
Ne olursa olsun israfın haram olduğunu bilmek lazım.

Bizde ölelim o zaman ne dünyalar var yahu,
bu muhafazakar kesimler bu işi iyice abarttılar ablacım yani hatta gündemde uçak kazası geçiren bi sosyete çift vardı evlilik öncesi eğlence düzenlemişlerdi hani ellerinde içkiler onların ki niye bukadar konuşulmadı tabi onlar açık bunlar kapalı ya ondan diye olayı çarpıttılar hep.. aslında göze batıyor niye batıyor muhafazakar kesim müsrifliği daha çok abartıyorlarda ondan.. islamda müsriflik yoktur ama bunlar işin b*kunu çıkarıyorlar.. emine hanım elinde taşıdığı bilmem kaç milyarlık hermes çantasıyla kalkmış utanmadan halkına birazdaha az harcayın müsriflik yapmayın diyor.. :KK11:

Back