Kına gecesinde nedime?

Gerçekten buna mı takıldınız

Neden boyle taktiniz anlamadim bindallilara.
Cok mu yordular seni kosusturmalarda? Mantigimi kullanirdim ve derdim ki bu durumda organizasiyona ' nedime bindallisi istemiyorum".
O kadar, bitti gitti.

Ablanda bana " fistik benim olack vuracak kirbaci vuracam kirbaci" diyen fesat cocugu hatirlatti sezercik filmindeki.
Ablana soyle sakin beyaz giymesin.
Ben yerinde olsam anneme soylerdim " onaylamiyorum, dugun benim sonucta " derdim. Annen bildirsin ablana, cunku cidden dugun seninse kararda senin olur.

Annem emin olun benim yanimda durmaz abartma ablan da giyiversin nolmus der.. zaten susa susa herkesi tepeme cikardim. Haklisiniz giyilmesin istemiyorum dicem. Kirilan kirilsin biraz da insanlar dusunsun

evet bende de ücretsiz veririz dediler kaynanam fln da bilio olayı umarım karşı çıkmazlar hep beraber..
Bu sonuçta bir adet değil organizasyonların kendi kendilerine oluşturdukları bişey. Bindalliyi sadece ben giymek istedim çıkartırdım diyin kimsenin de neden demeye hakkı yok, o gün sizin gününüz. Benim kaftanım o kadar ağırdı ki ne giyerlerse giysinler söndüremezlerdi ama o gün gelin bensem bindalliyi birtek ben giyerim dedim istemedim. Kimseyi dinlemeyin.

Benim nedimelerin bindallıları renkliydi. Sarı, pembe, mavi... Hatta benimki de kırmızı değildi. Kırmızı denedim yakışmadı, yeşil denedim yakışmadı. Mor yakıştı. Ama tacı, saçı, abiyesi vs derken kimse gelini karıştıramazdı zaten bindallıyı kısa süreli giyiyorsun.

Merak etmeyin
İçinizi ferah tutun
Bu yaşıma kadar görmedim hiç gelinin kim olduğunu karıştıran
Kimse gelinin önüne geçemez
Ben gördüm inan. Kınada gelinle görümce aynı bindallıyı giymis, saclarinı aynı yaptırmişti. Zaten saçlari da aynı renkti. Bir de hic ayrılmıyorlardı. Hep yan yana.. Herkes birbirine gelin kim diye soruyordu.

Öylemi oluyo? Ay aslinda bende kararsisizm seninki gibi kaftan giycm derse ablam ona karsi cikarim ama nedime bindallilari madem farkli giydirsrmmi bilemedim... bindallidan sonra abiyemi giyiyoruz nasil oluyo

Hah iste benim nisanim da aile arasindaydi.. benim nisanligimdan sonra abiye giyen kisi tek kisi oydu sinir bozucu.

Gelinin evde kalmis ablasi kendini tatmin ediyo derler de :)

Davetiyelere beyaz elbise yasaktur yazdirabilirsin

Istedigi kadar guzelcolsun dugun senin dugunun gelincenguzel mi oluyo herzaman?

Bindalliyida herkes giyicekse giysin gelininki daha ozel oluyo digerleri ayni renkleri farkli

ARKADAŞA KATILIYORUM AYNEN BÖYLE OLUYOR
Elbisesi içinde yorum yapmayın elbisenin bir tarafına leke yapın giyemesin

ablanız çok çabalayacak diyorsunuz da ablanız ciddi rezil olur
onu uyarmayı düşünüyor msunuz
siz ya da anneniz
beyaz abiye hemde nikah günü nedir ya

ablanız çok çabalayacak diyorsunuz da ablanız ciddi rezil olur
onu uyarmayı düşünüyor msunuz
siz ya da anneniz
beyaz abiye hemde nikah günü nedir ya
ben denedim de senden güzel olcam die korktunmu oldu cevabı.. annem eminim onun yanıda durur bırak giysin die

sinsi bir cevap bayıldım tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…