- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.663
- 83
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
Bahsettiğiniz öz ablanız mı çok garip geldi bana davranışları normal değil bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten buna mı takıldınızMerhaba kına gecem için organizasyon şirketi ayarlıyorum gelinin nedimeleri için de bindallı veriliomuş onları da ücretsiz veririz dediler buraya kadar herşey tamam.. içime sinmeyen bi konu var.. öyle çok arkadasım yok var ama hepsi muhtemelen direkt düğüne gelicek uzaktalar o yüzden nedime fln olamıcklar muhtemelen kuzenler olcak.. ama ablam sürekli ''görürsün senin düğününde fln o kadar güzel olcamki şuna bak hangisi gelin belli değil dicekler beni gelin sanıcaklar'' gibi bi cümle kurdu bide bu bindallı meselesi üstüne aaa evet bende nedimen olcam bende giycem sen hangi renk giyceksen seç bende rengimi seceyim fln dio..
Tamam anlıyorum tabiki gelinin kız kardesi olarak süslenmeli onun da içine sinmeli.. ama sürekli benm önüme geçme çabaları nie? nikah elbisesi seçcem onda bile benm beyaz bi abiyem vardı o çok mu abartılı olur dio e gelin benim ben beyaz giycemya hani?
Şimdi diceksiniz bırak o da güzel olsun tamam olsun ama dedğini yapcak kendi düğünümde benm moralim bozulcak biliyorum kendisi öne çıkcağı için herkes ablası şöyle o böyle die karşılaştrma yapcak en nefret ettğim şey. Aslında benm öyle nedime fln hevesim de yok iki gündür var bu konu nedimelere hiç bindallı giydirmesem sizce çok mu kibirli görünürüm? yani gelin olarak kendim gymek istiyorum ne varki bunda.. çok abartmaya zaten bence gerek de yok da işte. bu durumda ne yapmam lazım birinde benm içime sinmicek öbüründe kimseyi kırmak istemiyorm..
malesef öz..sağolsun kendisi sever kendini ön plana çıkarmayı her şarttaBahsettiğiniz öz ablanız mı çok garip geldi bana davranışları normal değil bence
Annem emin olun benim yanimda durmaz abartma ablan da giyiversin nolmus der.. zaten susa susa herkesi tepeme cikardim. Haklisiniz giyilmesin istemiyorum dicem. Kirilan kirilsin biraz da insanlar dusunsunNeden boyle taktiniz anlamadim bindallilara.
Cok mu yordular seni kosusturmalarda? Mantigimi kullanirdim ve derdim ki bu durumda organizasiyona ' nedime bindallisi istemiyorum".
O kadar, bitti gitti.
Ablanda bana " fistik benim olack vuracak kirbaci vuracam kirbaci" diyen fesat cocugu hatirlatti sezercik filmindeki.
Ablana soyle sakin beyaz giymesin.
Ben yerinde olsam anneme soylerdim " onaylamiyorum, dugun benim sonucta " derdim. Annen bildirsin ablana, cunku cidden dugun seninse kararda senin olur.
Bu sonuçta bir adet değil organizasyonların kendi kendilerine oluşturdukları bişey. Bindalliyi sadece ben giymek istedim çıkartırdım diyin kimsenin de neden demeye hakkı yok, o gün sizin gününüz. Benim kaftanım o kadar ağırdı ki ne giyerlerse giysinler söndüremezlerdi ama o gün gelin bensem bindalliyi birtek ben giyerim dedim istemedim. Kimseyi dinlemeyin.evet bende de ücretsiz veririz dediler kaynanam fln da bilio olayı umarım karşı çıkmazlar hep beraber..
Ben gördüm inan. Kınada gelinle görümce aynı bindallıyı giymis, saclarinı aynı yaptırmişti. Zaten saçlari da aynı renkti. Bir de hic ayrılmıyorlardı. Hep yan yana.. Herkes birbirine gelin kim diye soruyordu.Merak etmeyin
İçinizi ferah tutun
Bu yaşıma kadar görmedim hiç gelinin kim olduğunu karıştıran
Kimse gelinin önüne geçemez
Öylemi oluyo? Ay aslinda bende kararsisizm seninki gibi kaftan giycm derse ablam ona karsi cikarim ama nedime bindallilari madem farkli giydirsrmmi bilemedim... bindallidan sonra abiyemi giyiyoruz nasil oluyoBenim nedimelerin bindallıları renkliydi. Sarı, pembe, mavi... Hatta benimki de kırmızı değildi. Kırmızı denedim yakışmadı, yeşil denedim yakışmadı. Mor yakıştı. Ama tacı, saçı, abiyesi vs derken kimse gelini karıştıramazdızaten bindallıyı kısa süreli giyiyorsun.
Hah iste benim nisanim da aile arasindaydi.. benim nisanligimdan sonra abiye giyen kisi tek kisi oydu sinir bozucu.Ben gördüm inan. Kınada gelinle görümce aynı bindallıyı giymis, saclarinı aynı yaptırmişti. Zaten saçlari da aynı renkti. Bir de hic ayrılmıyorlardı. Hep yan yana.. Herkes birbirine gelin kim diye soruyordu.
evet malesef o kendi zamanında bu hürrem modelleri yokmuş die onlardan giymek istio ama ben hiç mi hiç istemiyorum bi düğünde tek gelin olur özel olmak istiyorum yani.
OhaaBen gördüm inan. Kınada gelinle görümce aynı bindallıyı giymis, saclarinı aynı yaptırmişti. Zaten saçlari da aynı renkti. Bir de hic ayrılmıyorlardı. Hep yan yana.. Herkes birbirine gelin kim diye soruyordu.
ARKADAŞA KATILIYORUM AYNEN BÖYLE OLUYORNedimeler için verilen bindallılar öyle gösterisli olmuyor, düz normal ve hepsi tek renk .. hiç bi kına organızasyonunda nedimenin kıyafetini okadar şaşalı görmedim.. takılmayın bence ,tadını cıkarın güzel günlerinizin.. bırakın istiyosa beyaz giysin gelin sizsiniz herkes biliyor:)
ben denedim de senden güzel olcam die korktunmu oldu cevabı.. annem eminim onun yanıda durur bırak giysin dieablanız çok çabalayacak diyorsunuz da ablanız ciddi rezil olur
onu uyarmayı düşünüyor msunuz
siz ya da anneniz
beyaz abiye hemde nikah günü nedir ya![]()
sinsi bir cevap bayıldım tebriklerGelinin bindallısı genelde hangi renkse diğerlerininki farklı renk oluyor
Gelinin kırmızıysa nedimelerin beyaz ya da sarı
Gelinin bindallısı maviyse diğerlerinin kırmızı vs
Nedimeler renk seçemiyor yani :)
Nikahın içinse illa beyaz elbise giyicem diye tutturursa gönüllü birine rica et ablanın özenti elbisesine meyve suyu ikram etsin :)
Evet harika bi fikir değil ama böyle saçma sapan inat eden insanlara sinir oluyorum ben olsam kim bana zıtsa acımazdım sonra ne giyerse giysin üstüne isterse şalvarla gelsin umrumda olmazdı