Kına gecesinde nedime?

tesekkür ederim desteğiniz için.. valla zaten o kadar ayrıntı varken bide böyle ablamın fln köstek olması hiç hoş olmuo anca modumu düşürüo nie rekabete girelim? bindallımı mor yesil fln alcaktm valla o kadar bilinçaltıma işlemişki şimdi o kırmızı giyer ben gelinim die ortada gezer die kırmızı düşünmeye başladım artık psikolojm bozuldu.

Benim arkadasimin yengesi kızın düğününde gelinlik giymişti.
Çok ciddiyim, kabarık falan değil ama beyaz-straplez- dantelli... Bildiğin gelinlik yani.
Gelin de o dönem hamileydi,karnını saklamak için hiç olmayacak-cirkin bir gelinlik secmisti bol diye.
Yani gelinden coook daha güzel bir halde , yüzünde ful neşe konukları karşıladı yenge. Hatta erkek tarafından misafirler onu gelin sanmislar.
Üstünden geçti 5 yıl,bizim kızin hala kini geçmedi yengesine.

ablam özenle hazırlanmak değil bildiğin gelin olmak istio o var bunda .

Erkek kardesimin suan sevgilisi dahi yok ve ben ona, senin dugununde gorumce basi yaptiricam, soyle yapicam boyle oynicam
Vs vs derim.

Erkek degilde kiz olsaydi, sizin gibi dusunurmuydu bilmem...
Nedimelerin bindallisina kadar, ki 30 dk ancak giyecekler, kiskanclik yapiyorsunuz.
Gerek yok.
Gelin sizsiniz, bir baska kisi gelinlik giyip gelmedigi taktirde, tum odak noktasi siz olursunuz gelin olarak..
Bu kiymetli gunler sadece 1 kez yasaniyor kiymetini bilin, gereksiz yere mutsuz etmeyin kendinizi.

yok artk ciddi olamazsınız? inanmıyorum ya beni kesseler böyle bişey yapmam ben yani ne saçma şey..yazık olmuş kıza üzüldüm

bakın kendinizle karşılaştırmayin siz görümce başı tabiki yaptrcaksınız ama ablam direkt gelin için olan nikah elbisesi gelin aksesuarlarına bakıo bana açık açık dio geline benzicem die.. sizin gbi bana deseki gelinin kız kardeşi abartılı olur bende süslencem tamam o ayrı.. benmki açık açık benmle rekabet halinde. evet herseye rağmen takmamak lazım

yok artk ciddi olamazsınız? inanmıyorum ya beni kesseler böyle bişey yapmam ben yani ne saçma şey..yazık olmuş kıza üzüldüm
Maalesef çok ciddiyim. Kadın zaten konuşulmaktan zevk alan bir kadinmis,bol bol konuşuldu :)
Ablaniza bunun hoş olmadığını ,istemediginizi söylediğinde ne diyor?

Maalesef çok ciddiyim. Kadın zaten konuşulmaktan zevk alan bir kadinmis,bol bol konuşuldu :)

Ablaniza bunun hoş olmadığını ,istemediginizi söylediğinde ne diyor?

zaten bi kere söyledim.. onda da noldu korktunmu senden güzel olcam die cevabını aldım.. hah iste o arkadasınızın yengesi= ablam.. zaten amac insanlar tarafndan konusulmak.. nişanmda da aynı şeyi yaptı cünkü sürekli ortalarda kendini öne çıkardı

Ablan bekar sanırım kıskançlıktan doğru düşünemiyor.Açıkça yapmasını istemediklerini söyle .Nedime nedir hem anlamıyorum.Bundan 10 yıl önce bugün para harcadığımız saçma sapan şeyler arasında yoktu.Kimse bindallı gitmezdi giyene köylü denilir di. Şimdi ne bulursak yapar olduk.

aynen öyle ne yazıkki şimdi söylesem ayy gelin de pek ruhsuz olcak elalem olgusu varya elaleme karsı kınamız güzel olsun kafasında herkes.. bne sade oynayalım kuruyemişimizi meyvesuyumuzu içelim mütevazi olalım istiyorum
ablam evli bu arada..

Nedimeker bindallı giymesin. Standart bi Kıyafet gitsin hepsi aynı kıyafeti gitsin ki nedime oldukları belli olsun.

Ablanızda biraz özgüvensiz mi sanki ne

ah be canım ne kafana takıyorsun , ablan birazcık kıskançlık krizine girmiş rahat bırak üzerine gitme
neticede gelin sensin ve her şey srnin gönlüne göre omalı içinden geldiği gibi hareket et bu günlerini geri alamazsın
tadını çıkar boşveeerrr

Nedime bekar olmuyor muydu ya ? Evli olan sağdıç dedikleri değil miydi? Kafam karisti
Ben sevmiyorum oyle bindallilar giyilsin falan. Herkes kendi kinasinda giysin canim ne gerek var 2 yasinda bir kuzenim var onun icin bindalli almistim kinamda ben bicir bicir gezdi ortalikta cok da tatliydi yani Benden cok onla ilgilendiler gelenler Cok takilma yani kinana gelen zaten gelinin sen oldugunu biliyor birak ozensin ablan da idare ediver tatsizlik cikmasin guzel gunlerin bunlar. tadin kacmasin

Ablan baya saçmalıyor.
Takma kafana senden güzel kimse olamaz o gün.
Eşim yakışıklı bi damat ben güzel bi gelin olmuştum. Başka nikahlardan insanlar geldi yanıma konuştu nikahıma girdi.
Ama biz eşimle ikimiz tek başımıza herseyimizi yapmış koşturmuş, nikah günüde kimse kılını kıpırdatmamıştı.
Kendimize takı töreninden sonra gelebilmiştik.
Keşke herşey ablanızın düşündüğü gibi güzel olmakla bitse.
Allah seni çok mutlu etsin inşallah cnm, bir ömür mutlu ol evliliğinde.

çok teşekkür ederim güzel dualarınız için amin cümlemiz inşallah :)

Bindallinizi gidin biyerden secin alin yada kiralayin .Gelin bindallisini salondan almazsinız heralde .
Onada uyduruk bi foto atın .Salondakiler vasat olur zaten ordan giysin o .
Düğundede gelinlik giyecek hali yok
Birinin eltisi giymisti ama .Buda iki olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…