- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.270
- 178
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
tesekkür ederim desteğiniz için.. valla zaten o kadar ayrıntı varken bide böyle ablamın fln köstek olması hiç hoş olmuo anca modumu düşürüo nie rekabete girelim? bindallımı mor yesil fln alcaktm valla o kadar bilinçaltıma işlemişki şimdi o kırmızı giyer ben gelinim die ortada gezer die kırmızı düşünmeye başladım artık psikolojm bozuldu.O nasıl ablaymış öyle ya :))
Kendi de evlensin,gelin gibi değil direkt gelin olsun,o kadar hevesliyse
Bence de bindallilari iptal et. Ailene de 'paketi küçülttüm,böyle daha ekonomik oldu' dersin.
Hiç kimsenin canını sıkmasina izin verme
Benim arkadasimin yengesi kızın düğününde gelinlik giymişti.tesekkür ederim desteğiniz için.. valla zaten o kadar ayrıntı varken bide böyle ablamın fln köstek olması hiç hoş olmuo anca modumu düşürüo nie rekabete girelim? bindallımı mor yesil fln alcaktm valla o kadar bilinçaltıma işlemişki şimdi o kırmızı giyer ben gelinim die ortada gezer die kırmızı düşünmeye başladım artık psikolojm bozuldu.
ablam özenle hazırlanmak değil bildiğin gelin olmak istio o var bunda .
yok artk ciddi olamazsınız? inanmıyorum ya beni kesseler böyle bişey yapmam ben yani ne saçma şey..yazık olmuş kıza üzüldümBenim arkadasimin yengesi kızın düğününde gelinlik giymişti.
Çok ciddiyim, kabarık falan değil ama beyaz-straplez- dantelli... Bildiğin gelinlik yani.
Gelin de o dönem hamileydi,karnını saklamak için hiç olmayacak-cirkin bir gelinlik secmisti bol diye.
Yani gelinden coook daha güzel bir halde , yüzünde ful neşe konukları karşıladı yenge. Hatta erkek tarafından misafirler onu gelin sanmislar.
Üstünden geçti 5 yıl,bizim kızin hala kini geçmedi yengesine.
bakın kendinizle karşılaştırmayin siz görümce başı tabiki yaptrcaksınız ama ablam direkt gelin için olan nikah elbisesi gelin aksesuarlarına bakıo bana açık açık dio geline benzicem die.. sizin gbi bana deseki gelinin kız kardeşi abartılı olur bende süslencem tamam o ayrı.. benmki açık açık benmle rekabet halinde. evet herseye rağmen takmamak lazımErkek kardesimin suan sevgilisi dahi yok ve ben ona, senin dugununde gorumce basi yaptiricam, soyle yapicam boyle oynicam
Vs vs derim.
Erkek degilde kiz olsaydi, sizin gibi dusunurmuydu bilmem...
Nedimelerin bindallisina kadar, ki 30 dk ancak giyecekler, kiskanclik yapiyorsunuz.
Gerek yok.
Gelin sizsiniz, bir baska kisi gelinlik giyip gelmedigi taktirde, tum odak noktasi siz olursunuz gelin olarak..
Bu kiymetli gunler sadece 1 kez yasaniyor kiymetini bilin, gereksiz yere mutsuz etmeyin kendinizi.
Maalesef çok ciddiyim. Kadın zaten konuşulmaktan zevk alan bir kadinmis,bol bol konuşuldu :)yok artk ciddi olamazsınız? inanmıyorum ya beni kesseler böyle bişey yapmam ben yani ne saçma şey..yazık olmuş kıza üzüldüm
Ablaniza bunun hoş olmadığını ,istemediginizi söylediğinde ne diyor?bakın kendinizle karşılaştırmayin siz görümce başı tabiki yaptrcaksınız ama ablam direkt gelin için olan nikah elbisesi gelin aksesuarlarına bakıo bana açık açık dio geline benzicem die.. sizin gbi bana deseki gelinin kız kardeşi abartılı olur bende süslencem tamam o ayrı.. benmki açık açık benmle rekabet halinde. evet herseye rağmen takmamak lazım
Maalesef çok ciddiyim. Kadın zaten konuşulmaktan zevk alan bir kadinmis,bol bol konuşuldu :)
Ablaniza bunun hoş olmadığını ,istemediginizi söylediğinde ne diyor?
aynen öyle ne yazıkki şimdi söylesem ayy gelin de pek ruhsuz olcak elalem olgusu varya elaleme karsı kınamız güzel olsun kafasında herkes.. bne sade oynayalım kuruyemişimizi meyvesuyumuzu içelim mütevazi olalım istiyorumAblan bekar sanırım kıskançlıktan doğru düşünemiyor.Açıkça yapmasını istemediklerini söyle .Nedime nedir hem anlamıyorum.Bundan 10 yıl önce bugün para harcadığımız saçma sapan şeyler arasında yoktu.Kimse bindallı gitmezdi giyene köylü denilir di. Şimdi ne bulursak yapar olduk.
Ablan baya saçmalıyor.Merhaba kına gecem için organizasyon şirketi ayarlıyorum gelinin nedimeleri için de bindallı veriliomuş onları da ücretsiz veririz dediler buraya kadar herşey tamam.. içime sinmeyen bi konu var.. öyle çok arkadasım yok var ama hepsi muhtemelen direkt düğüne gelicek uzaktalar o yüzden nedime fln olamıcklar muhtemelen kuzenler olcak.. ama ablam sürekli ''görürsün senin düğününde fln o kadar güzel olcamki şuna bak hangisi gelin belli değil dicekler beni gelin sanıcaklar'' gibi bi cümle kurdu bide bu bindallı meselesi üstüne aaa evet bende nedimen olcam bende giycem sen hangi renk giyceksen seç bende rengimi seceyim fln dio..
Tamam anlıyorum tabiki gelinin kız kardesi olarak süslenmeli onun da içine sinmeli.. ama sürekli benm önüme geçme çabaları nie? nikah elbisesi seçcem onda bile benm beyaz bi abiyem vardı o çok mu abartılı olur dio e gelin benim ben beyaz giycemya hani?
Şimdi diceksiniz bırak o da güzel olsun tamam olsun ama dedğini yapcak kendi düğünümde benm moralim bozulcak biliyorum kendisi öne çıkcağı için herkes ablası şöyle o böyle die karşılaştrma yapcak en nefret ettğim şey. Aslında benm öyle nedime fln hevesim de yok iki gündür var bu konu nedimelere hiç bindallı giydirmesem sizce çok mu kibirli görünürüm? yani gelin olarak kendim gymek istiyorum ne varki bunda.. çok abartmaya zaten bence gerek de yok da işte. bu durumda ne yapmam lazım birinde benm içime sinmicek öbüründe kimseyi kırmak istemiyorm..
valla hiç olmuo nişanmda da aynı şeyi yaptı gayet de nişanlımın anneannesi fln gelmiş bana anlatıo ay ablan ne güzel olmuş die. insanlar da bi tuhafablanız öyle bir şey yaparsa alay konusu olur inşallah bunu da biliyordur
çok teşekkür ederim güzel dualarınız için amin cümlemiz inşallah :)Ablan baya saçmalıyor.
Takma kafana senden güzel kimse olamaz o gün.
Eşim yakışıklı bi damat ben güzel bi gelin olmuştum. Başka nikahlardan insanlar geldi yanıma konuştu nikahıma girdi.
Ama biz eşimle ikimiz tek başımıza herseyimizi yapmış koşturmuş, nikah günüde kimse kılını kıpırdatmamıştı.
Kendimize takı töreninden sonra gelebilmiştik.
Keşke herşey ablanızın düşündüğü gibi güzel olmakla bitse.
Allah seni çok mutlu etsin inşallah cnm, bir ömür mutlu ol evliliğinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?