Kına gecesinde nedime?

Bogazmanzarasi

😇6.takım mezunu🕊b.k 69.8🐣g.k 57.8🕊
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2016
7.485
15.270
178
Merhaba kına gecem için organizasyon şirketi ayarlıyorum gelinin nedimeleri için de bindallı veriliomuş onları da ücretsiz veririz dediler buraya kadar herşey tamam.. içime sinmeyen bi konu var.. öyle çok arkadasım yok var ama hepsi muhtemelen direkt düğüne gelicek uzaktalar o yüzden nedime fln olamıcklar muhtemelen kuzenler olcak.. ama ablam sürekli ''görürsün senin düğününde fln o kadar güzel olcamki şuna bak hangisi gelin belli değil dicekler beni gelin sanıcaklar'' gibi bi cümle kurdu bide bu bindallı meselesi üstüne aaa evet bende nedimen olcam bende giycem sen hangi renk giyceksen seç bende rengimi seceyim fln dio..
Tamam anlıyorum tabiki gelinin kız kardesi olarak süslenmeli onun da içine sinmeli.. ama sürekli benm önüme geçme çabaları nie? nikah elbisesi seçcem onda bile benm beyaz bi abiyem vardı o çok mu abartılı olur dio e gelin benim ben beyaz giycemya hani?
Şimdi diceksiniz bırak o da güzel olsun tamam olsun ama dedğini yapcak kendi düğünümde benm moralim bozulcak biliyorum kendisi öne çıkcağı için herkes ablası şöyle o böyle die karşılaştrma yapcak en nefret ettğim şey. Aslında benm öyle nedime fln hevesim de yok iki gündür var bu konu nedimelere hiç bindallı giydirmesem sizce çok mu kibirli görünürüm? yani gelin olarak kendim gymek istiyorum ne varki bunda.. çok abartmaya zaten bence gerek de yok da işte. bu durumda ne yapmam lazım birinde benm içime sinmicek öbüründe kimseyi kırmak istemiyorm..

Nedimeler için verilen bindallılar öyle gösterisli olmuyor, düz normal ve hepsi tek renk .. hiç bi kına organızasyonunda nedimenin kıyafetini okadar şaşalı görmedim.. takılmayın bence ,tadını cıkarın güzel günlerinizin.. bırakın istiyosa beyaz giysin gelin sizsiniz herkes biliyor:)

Öyle olduğunu bilmiyodum umarım öyle olur benmkide.. tesekkür ederim yorumunuz için :)

ya onun zamanında yokmuş böyle şeyler.. iyi de benm günahım ne o gelin olsun bari çekiliyim de

Gelinin bindallısı genelde hangi renkse diğerlerininki farklı renk oluyor
Gelinin kırmızıysa nedimelerin beyaz ya da sarı
Gelinin bindallısı maviyse diğerlerinin kırmızı vs
Nedimeler renk seçemiyor yani :)
Nikahın içinse illa beyaz elbise giyicem diye tutturursa gönüllü birine rica et ablanın özenti elbisesine meyve suyu ikram etsin :)
Evet harika bi fikir değil ama böyle saçma sapan inat eden insanlara sinir oluyorum ben olsam kim bana zıtsa acımazdım sonra ne giyerse giysin üstüne isterse şalvarla gelsin umrumda olmazdı

Nedimelere bindallı giydirmeyin şirkete söyleyin vermesinler. Bence çok gereksiz bir detay zaten.
Ablanıza söyleyin vermiyorlarmış diye..
Ablanızı da "ne yaparsan yap benim önüme geçemezsin gelin her şekilde belli olur" diye bozun bir zahmet. Görsellikten çok mental bir olay bu..

Biz ablamın evde yapılan aile arasındaki nişanında bile dikkat ettik aynı renk ve dikkat çekecek bir şey giymemeye. Çok büyük saygısızlık..

Bence kendinize guvenin herseyden once..
Ablasi boyle, o boyle demez kimse, adi ustunde gelin yani tum gozler sizin ustunuzde olur.
Ablaniz ozenle hazirlanmak istemis sadece, ne var bunda.

canm bizim iş karışık alışveriş farklı şehirlerden yapılcak ben bindallımı muhtemelen ayrı yerden alcam kaynanam öyle dedi.. seninki güzel olsun da diğerleri şirketnkilerden giyer dedi.. farklı renk oluosa iyiymiş yani normalde böyle şeylere takılmam ama o gece de hayatımda bi kere olcak benm gecem yani..

:)) nedime ne yaa:) turk kulturunde boyle birsey yok.. kulturumuze laf atanlar nerde bunada bulsunlar soyleyecek birsey:))
aslında aynı fikirdeyim ben istemiyorum yapana aa nie yapmış demem ama kendim de cok hevesli değilim açıkcası abartılıo son zamanlarda en azndan benm fikrim bu:)

nedimeler yarim saat falan giyiyor o bindallilari . giydirin bence hos oluyor gercekten . ablaniza da takilmayin oda hevesleniyordur . ben kardeslerim evlenince neler yaparim bilemiyorim :)
işte benm ablam yarım saat giymez ben ne yaparsam o tabilki abladır o da yapmalı ama benm önüme gecmemeli o zaman da kardesinin kalbi kırılcak bunu düşünmeli..

aslında aynı fikirdeyim ben istemiyorum yapana aa nie yapmış demem ama kendim de cok hevesli değilim açıkcası abartılıo son zamanlarda en azndan benm fikrim bu:)
Eskiden gelin ve arkadaslari denirdi dugunde simdi gelin ve nedimeleri.. organizasyon sirketleri yaydi cogunlukbu isi. Ozenti olacaz yozlasacaz diye milletce gebercez bi gun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…