- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.270
- 178
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
Nedimeler için verilen bindallılar öyle gösterisli olmuyor, düz normal ve hepsi tek renk .. hiç bi kına organızasyonunda nedimenin kıyafetini okadar şaşalı görmedim.. takılmayın bence ,tadını cıkarın güzel günlerinizin.. bırakın istiyosa beyaz giysin gelin sizsiniz herkes biliyor:)
ya onun zamanında yokmuş böyle şeyler.. iyi de benm günahım ne o gelin olsun bari çekiliyim deNedimelere bindallı giydirmek istemiyorum diyin olsun bitsin. Ablanızın bu tavrı çok çirkin niye sizinle yarışıyo ki? Bırakın ne yaparsa yapsın gelin sizsiniz ve o gün sizin gününüz. Tadını çıkarın. Şimdiden mutluluklar dilerim.
Saçmalamışya onun zamanında yokmuş böyle şeyler.. iyi de benm günahım ne o gelin olsun bari çekiliyim de
canm bizim iş karışık alışveriş farklı şehirlerden yapılcak ben bindallımı muhtemelen ayrı yerden alcam kaynanam öyle dedi.. seninki güzel olsun da diğerleri şirketnkilerden giyer dedi.. farklı renk oluosa iyiymiş yani normalde böyle şeylere takılmam ama o gece de hayatımda bi kere olcak benm gecem yani..Gelinin bindallısı genelde hangi renkse diğerlerininki farklı renk oluyor
Gelinin kırmızıysa nedimelerin beyaz ya da sarı
Gelinin bindallısı maviyse diğerlerinin kırmızı vs
Nedimeler renk seçemiyor yani :)
Nikahın içinse illa beyaz elbise giyicem diye tutturursa gönüllü birine rica et ablanın özenti elbisesine meyve suyu ikram etsin :)
Evet harika bi fikir değil ama böyle saçma sapan inat eden insanlara sinir oluyorum ben olsam kim bana zıtsa acımazdım sonra ne giyerse giysin üstüne isterse şalvarla gelsin umrumda olmazdı
aslında aynı fikirdeyim ben istemiyorum yapana aa nie yapmış demem ama kendim de cok hevesli değilim açıkcası abartılıo son zamanlarda en azndan benm fikrim bu:):)) nedime ne yaa:) turk kulturunde boyle birsey yok.. kulturumuze laf atanlar nerde bunada bulsunlar soyleyecek birsey:))
işte benm ablam yarım saat giymeznedimeler yarim saat falan giyiyor o bindallilari . giydirin bence hos oluyor gercekten . ablaniza da takilmayin oda hevesleniyordur . ben kardeslerim evlenince neler yaparim bilemiyorim :)
Eskiden gelin ve arkadaslari denirdi dugunde simdi gelin ve nedimeleri.. organizasyon sirketleri yaydi cogunlukbu isi. Ozenti olacaz yozlasacaz diye milletce gebercez bi gun:))aslında aynı fikirdeyim ben istemiyorum yapana aa nie yapmış demem ama kendim de cok hevesli değilim açıkcası abartılıo son zamanlarda en azndan benm fikrim bu:)
ablam özenle hazırlanmak değil bildiğin gelin olmak istio o var bunda .Bence kendinize guvenin herseyden once..
Ablasi boyle, o boyle demez kimse, adi ustunde gelin yani tum gozler sizin ustunuzde olur.
Ablaniz ozenle hazirlanmak istemis sadece, ne var bunda.
bencede samimi gelmio bana yapmacık ya ne bileyim ..Eskiden gelin ve arkadaslari denirdi dugunde simdi gelin ve nedimeleri.. organizasyon sirketleri yaydi cogunlukbu isi. Ozenti olacaz yozlasacaz diye milletce gebercez bi gun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?