- 22 Haziran 2017
- 36
- 10
- 3
- 28
- Konu Sahibi Bussraa3406
Kınanın tutmaması için ne yapılır kına gecesinde yaktırmak istemiyorum kokusunu sevmiyorum ne yapabilirim yardımcı olur musunuz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaktiktan sonra gidip yikarsiniz hemen. Cok az tutuyor. Gecmesi cok surmez onunda.
Yakilmadan önce avuç içinize vazelin sürün, yakıldıktan sonra da hemen yıkarsınız hiç bir şey kalmaz ...
avucunuza vazelin sürün. yağ kınandın derinizle temasını engeller
Gelinler bir dönem peçete hatta poşet vs koyup öyle yakıyormuş kınayı
tatile Balayına gidince herkes yeni gelin diye bakıyor şeklinde de açıklamaları vardı hatta arkadaşım anlatmıştı
Bir de elinize vazelin sürebilirsiniz hemen yıkarsanız da tutmaz
Bende hemen gidip yikamistim yakildiktan sonra, cok hafif kalmisti dikkatli bakmadigimda anlasilmiyordu, kokusuda kalmadi.
Yakana söyleyin cok sürmesin, sirf nokta seklinde koysun öyle yaymasin her yere.
kinayi yakacak olana soyleyin, bastirmadan cok küçük koysun gostermelik. Kina yakildiktan sonra bekletmeden yikayin tutmaz.
Etkili... Yakilmadan bir iki dakika önce sürün, muhakkak yanınızda bir arkadaşınız olur, ona rica edin o halletsin..Vazelin olayını duydum gerçekten etkisi var mı ya ne kadar sürmeliyim bide ne kadar süre önce sürmem gerek
Elinize peçete koyun ona sürsünler sonra da peçeteyi atın. Bunu da ünlü birinin kınasında görmüştüm
Ne kadar süre önce sürmem gerek canm