Kına Gecesi Kına Gecesinde Gelinlik Giyilir mi?

av.esen

Guru
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
214
139
303
Ankara
Arkadaşlar gelinliğimi sadece 1 gün giyecek olmanın üzüntüsü içindeyim bu yüzden kına gecesinde de gelinlik giysen kına yakılırken bindallımı giysem diye düşünmeye başladım sizce çok mu abes bi tavır olur? nDüşüncelerinizi merak ediyorum

giyenler var ama ben giymedim kırmızı bir elbise giydim zaten gelinliğimi defa giydim nikahta ve düğünde

eğer uzak bir yere gideceksen ve nikahın oturduğun yerde olmaycaksa kınada gelinlik giyebilirsin,ama düğünün iki tarafında gelebilecek bir yerdeyse kınada gelinlik giymen garip olur. tabi tercih senin. benim kuzenimde kınasında gelinlik giydi fakat düğünü farklı ildeydi.
Şimdiden hayırlı olsun,Allah mesud etsin.

o isteğe göre değişir canım..bizde kına gecesinde giyilir..önce kına gec.kıyafeti abiye elbise yada bindallı o giyilir sonra kına yakılacğı zaman gelinlik giyilir bence giy herzamn giymiyosun doya doya giyy

ben giymeyi düşünmüyorum zaten kına gecesi kıyafetim olacak ardından da bindallı gelinlik düğün gününe özel olmalı bence tabii farklı illerde olacaksa düğün ve kına o zaman olabilir ama normal şartlarda gereksiz bence

bizdede isteyenler gelinlik giyer gelinlik giymiyorsada bindallı giyer benim düğünüm farklı bir ilde olacak ama ben gelinliğimi giymek istiyorum kına yakılırkende bindallı

uzak bir yere gelin gidiyorsan giyilir bende kınamda giydim yarım saat millet görsün diye sonra kına kıyafetimi daha sonrada bindallımı giydim...

Uzak-yakın hiç fark etmez arkadaşım. Gönlün arzu ediyorsa giy, hiçte çekinme. Gayette güzel olur. Her zaman alışılagelmiş şeyler yapmak zorunda değiliz. Sonradan keşke giyseydim demendense bence giyde gelinliğine doy

arkadaşlar msjlarınız için teşekür ederim, halen karar verbilmiş değilim kınamda düğünümde aynı yerde olcak evet kına gecesindede giyersem büyüsü boulabilir ama ben yinede 1-2 saat giyip sonra bindallımı giyip hevesimi almak istiyorum

benım düğünüm farklı bi şehirde olacağı için gelinlikle çıkıp takı töreninden sonra bindallımı giyecem kına yakılacak ve düğünü bindallıyla bitirecem ekstra abiye kıyafet giymeyecem. ama bence de aynı şehirdeysen düğünde giymen daha şık olur.

valla arkadşım benm düğünüm farklı iki ilde olacak ben burda hem kınamı hem düğünümü yapacam hem bindallımı giyecem hemde gelinliğimi sana tavsiyem her ikisinide giyy benceee sonr aiçinde kalır keşke giyseydim diyip durursun...

Benim düğünüm yemekli olacağı için herkesi düğüne değil de kınaya çağırmak zorunda kalıyorum.Kına kıyafeti aldım bindallı da giyeceğim ama bende ilk 1 saat gelinlik giysem mi diye düşünüyorum.Kına gecesi salonda pastalı falan düğün gibi olacak sonuçta ama hala ben de kararsız kaldım.Sizce ne yapöalıyım?

Bence kına gecesi giymemelisin, onun yerine gelinliğe benzer beyaz sade bir abiye elbise al, yine duvak filan tak ama düğün günü giyeceğin gelinliği kınada giyinme.. hem takılır, yırtılır birşey olur, o olmasa bile, hevesin kına gecesinde gitmesin, bilirsin biz kadınlar aynı şeyi üst üste giymeyi sevmeyiz, giydiğimizde de kendimizi rahatsız hissederiz.

Bence kınada gelinliğinizi giymeyin.. Bunu yapan kişiler var fakat sonrasında hep pişman oluyorlar..

Gelinliği ilk kez görenler için farklı bir durum olabilir, fakat sizin için ikinci gün sıkıcı ve normal olacaktır.

kızlar kızlar kızlar :)
banada yardım edin. kına yaşadığım şehirde , düğün nişanlımın ailesinin yaşadığı şehirde.
kınada gelinlik giymelimiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…