• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Kına Gecesi Salonu Kararsızlığım?

kardelen3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2012
658
6
96
Kızlar kına gecesi için oturduğum semtte evime yakın bi yerde düğün salonu tutmak istiyordum. bu yüzden de oturduğum yerdeki bütün salonları gezdim fiyatlar çok uçuktu. kına gecesinde ben ne garson nede şarkıcı istemiyorum sadece salonu tutucam. iki salon arasında çok kararsız kaldım. diğer salon 850 tl ydi diğeride 500. hatta 500 olan daha büyük ve geni. 800 olanda çok temiz ve gösterişli. bende gösteriş olmasına gerek yok dedim anneme ve 500 olanı tuttum. 850 bir kına gecesi için bana çok fazla geldi. şimdi ailede hangi salonu tuttuğumu soranlar öğrendiklerinde aaa orası mı çok pis. diyolar halbuki pis felan değil arkadaşlar görseniz çokda güzel sadece örtüleri buruşuk o kadar yoksa gayet de güzel bi salon ama o kadar üzerime geldiler ki nerdeyse iptal edip gidip o pahalı olanı tutucam. ya kızlar sizce napıyım bana fikir verin ne olur ? bakın resimleri koydum salonun kızlar sizce nasıl çok moralim bozuldu onlar öyle söyledikçe sizce salon bir kına için güzel değilmi arkadaşlar ya ?
$çağlayan düğün salonu 1.jpg $çağlayan düğün salonu 2.jpg $çağlayan düğün salonu 3.jpg $çağlayan düğün salonu 4.jpg $çağlayan düğün salonu 5.jpg $çağlayan düğün salonu.jpg

siz neden herşeyinizi herkese sorma ihtiyacı duyuyorsunuz,neden kafanızı karıştırma ihtiyacı duyuyorsunuz.işinize gelmiş orayı tutmuşsunuz.kime ne.yatıya gelmeyecek ya millet.gelip bir kaç saat oynayıp gidecekler:34:

sen bu gidişle daha çok konu açarsın:51:

siz neden herşeyinizi herkese sorma ihtiyacı duyuyorsunuz,neden kafanızı karıştırma ihtiyacı duyuyorsunuz.işinize gelmiş orayı tutmuşsunuz.kime ne.yatıya gelmeyecek ya millet.gelip bir kaç saat oynayıp gidecekler:34:

sen bu gidişle daha çok konu açarsın:51:

soracak kimse yok ki be tatlım bende takmamaya çalışıyorum ama benm ailem herşeye muhalefet oluyo bildiğin gibi değil hemen hepsi üzerime gelio benmde soracak fikir alacak kimse yok size soruyorum napıyım.

soracak kimse yok ki be tatlım bende takmamaya çalışıyorum ama benm ailem herşeye muhalefet oluyo bildiğin gibi değil hemen hepsi üzerime gelio benmde soracak fikir alacak kimse yok size soruyorum napıyım.

ben bize sormanı söylemiyorum canım.aklını karıştıran kişilere sorma,senin zevkine,işine ne geliyorsa öyle yap:16:

ben bize sormanı söylemiyorum canım.aklını karıştıran kişilere sorma,senin zevkine,işine ne geliyorsa öyle yap:16:

benm zevkime bu geldi işte bide sizin yorumunuzu alıyım dedim cnm hem çağlayanda oturan varsada bakar salona bana çok güzel gibi geldi onlarda baksınlar salona :1: ben evlenene kadar kadınlarkulübü nün çekeceği var artıkın napıyım . bide aklımı karıştıran kişi dediğimiz kişi annem ablam ve abim :) ben bu salonu tuttum diye nerdeyse el birliğiyle dövecekler beni o kadar yani :)

Son düzenleme:
Bende şişli'deyim.

Muhtemelen gitmişimdir.

Bence o kadar kötü değil.

Pis derken neyi pis anlamadım ben.

Sonuçta siz gittiniz gördünüz.

Örtüler , masalar , sandalyeler temiz mi bunları gördünüz sanırım.

Mutfağı da temizse sorun yoktur o da hani yiyecek bir şey ikram edilecekse yok edilmeyecekse ona da gerek yok.

Sanırım diger salon biraz daha modernize edilmiş olsa gerek çünkü bu salon daha klasik yapılara sahip.

İnsanlar da 'Daha modern daha temizdir.' mantığıyla hareket ediyor olsa gerek.

Hem bu kına gecesi sizin mutlu olacagınız bir gece ( biraz da aglamanız gereken bir gece :27:).:16::16:

Bunun için üzmeyin kendinizi. Allah daha büyük sıkıntı vermesin size.

benm zevkime bu geldi işte bide sizin yorumunuzu alıyım dedim cnm hem çağlayanda oturan varsada bakar salona bana çok güzel gibi geldi onlarda baksınlar salona :1: ben evlenene kadar kadınlarkulübü nün çekeceği var artıkın napıyım . bide aklımı karıştıran kişi dediğimiz kişi annem ablam ve abim :)

parayı ailen verecekse salonu onlar tutsun istedikleri yerden o zaman:16:

ben gelinlik konusuna da istinaden yazıyorum canım

Son düzenleme:
Bende şişli'deyim.

Muhtemelen gitmişimdir.

Bence o kadar kötü değil.

Pis derken neyi pis anlamadım ben.

Sonuçta siz gittiniz gördünüz.

Örtüler , masalar , sandalyeler temiz mi bunları gördünüz sanırım.

Mutfağı da temizse sorun yoktur o da hani yiyecek bir şey ikram edilecekse yok edilmeyecekse ona da gerek yok.

Sanırım diger salon biraz daha modernize edilmiş olsa gerek çünkü bu salon daha klasik yapılara sahip.

İnsanlar da 'Daha modern daha temizdir.' mantığıyla hareket ediyor olsa gerek.

Hem bu kına gecesi sizin mutlu olacagınız bir gece ( biraz da aglamanız gereken bir gece :27:).:16::16:

Bunun için üzmeyin kendinizi. Allah daha büyük sıkıntı vermesin size.

yorumun için saol tşk ederim cnm örtüler için pis diolar ayrıca mutfk felan normal. evet diğer salon daha modernize edilmiş ve çok fazla gösterişli o bakımdan diyolar ama banada sanki kına gecesi için çok fazla geldi nitekim insanlar kına gecelerini evlerde ve derneklerde yapıyolar dan yola çıktım ben kendimce

benim düğünümün olduğu salona göre bayağı eli yüzü düzgün bence:1:
boşver takma kafana. burası işine gelmiş tutmuşsun.
kına gecesi için yeter de artar bile.
arkadaşın da dediği gibi yatıya gelmeyecekler ya bir iki oynayıp gidecekler.

Canım örtüler kırışık vs diyorsan ver 50 milyon örtüleri ütüleyin de. Yok yapmazlarsa toplat sen ütülettir. Etrafı süslemek de sana kalmış. Oranın sahibi ile direk konuşup temizlenmesi gerektiğini ilet.

yorumun için saol tşk ederim cnm örtüler için pis diolar ayrıca mutfk felan normal. evet diğer salon daha modernize edilmiş ve çok fazla gösterişli o bakımdan diyolar ama banada sanki kına gecesi için çok fazla geldi nitekim insanlar kına gecelerini evlerde ve derneklerde yapıyolar dan yola çıktım ben kendimce

Eğer örtüler çok sorun haline gelecekse salonun yönetimine iletirsiniz örtüleri temizlerler.

Kaldı ki dediğin gibi insanlar evde yapıyor kına gecesini.

Siz doğru olanı yapmışsınız.

Tutumlu olmak zarar vermez merak etmeyin.

canım hiç kafanı takma her şey 2 saat içinde olup bitecek arkadaşların dediği gibi kına gecesi için fazla bile klasik düğün salonu yani kına gecesi olmadan zaten her yeri temizliyorlar benim bildiğim sende hatırlatırsın olur biter o paralar sokakta bulunmuyor yani

Kızlar kına gecesi için oturduğum semtte evime yakın bi yerde düğün salonu tutmak istiyordum. bu yüzden de oturduğum yerdeki bütün salonları gezdim fiyatlar çok uçuktu. kına gecesinde ben ne garson nede şarkıcı istemiyorum sadece salonu tutucam. iki salon arasında çok kararsız kaldım. diğer salon 850 tl ydi diğeride 500. hatta 500 olan daha büyük ve geni. 800 olanda çok temiz ve gösterişli. bende gösteriş olmasına gerek yok dedim anneme ve 500 olanı tuttum. 850 bir kına gecesi için bana çok fazla geldi. şimdi ailede hangi salonu tuttuğumu soranlar öğrendiklerinde aaa orası mı çok pis. diyolar halbuki pis felan değil arkadaşlar görseniz çokda güzel sadece örtüleri buruşuk o kadar yoksa gayet de güzel bi salon ama o kadar üzerime geldiler ki nerdeyse iptal edip gidip o pahalı olanı tutucam. ya kızlar sizce napıyım bana fikir verin ne olur ? bakın resimleri koydum salonun kızlar sizce nasıl çok moralim bozuldu onlar öyle söyledikçe sizce salon bir kına için güzel değilmi arkadaşlar ya ?
Eki Görüntüle 361153 Eki Görüntüle 361154 Eki Görüntüle 361155 Eki Görüntüle 361156 Eki Görüntüle 361157 Eki Görüntüle 361158

bence 500 olanı tut. önemli olan eğlenmek değil mi? güzel güzel de müzikler ayarlarsın. önemli olan birarada olup iyi vakit geçirmek. 350 lira evlilik planları yapan biri için gerekli oluo bence. 100 lira bile farketse daha uygun olanını seç bence.

Kızlar ya benimde 2 haziranda kınam var ankarada uygun fiyata 150 kişilik bi yer bakıyorum restaurant olması daha iyi olur beni bilhilendiriseniz sevinirim

Eki Görüntüle 361153 Eki Görüntüle 361154 Eki Görüntüle 361155 Eki Görüntüle 361156 Eki Görüntüle 361157 Eki Görüntüle 361158

canım bence kafana hiç takıp moralini bozma.eğlenmene bak.gayet güzel salon.sanki satınmı alıyosun.ayrıca salonları birü gün önceden hazırlıyolar.yani örtüler değişiyor.altı üstü kına yapıcaksınız . kına da önemli olan eğlenmen .

öncelikle hayırlı olsun..kına için yeterli bi mekan diğer arkadaşların dediği gibi biraz özen göstermelerini rica edersen sorun çözülür..bnde 30 aylülde çağlayan afrodit düğün salonunda evlenicem..orayı beğendim ama umarım güzel bi düğün olur..beylikdüzünden çağlayana gelin geliyorum kınam içinde oturduğmuz yerdeki belediye tesisini tuttum ahşap bir düğün salonu parkın içinde..umarım herşey gönlünce olur..

Back