Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri kına gecesi salon da nasıl olur sizce. birde kiyafet sorunu var.

hazel1811

35inde lolita
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
249
14
33
Kızlar kına açık alanda olsun istiyordum ama musait bir yer yok.nişanlım da salon da olsun diye ısrar ediyor.ama oda bana samimiyet siz geliyor.birde kimse 2gün üstüste salona gelmez diye tedirginim .
E birde bindallı giymek istiyorum.kına için ayrı bir tuvalet yada elbise almak gerekiyor mu.yoksa sadece bin dallı giysem komik olur mu.salon da olursa 2 kiyafet mi olmalı.kafam çok karisti ya.

canım benim bi arkadaşımın da salonda olmuştu kınası ve çok da güzel oldu .Merak etme herkes gelir samimiyetsiz olmaz yani .E tabi bi abiye giyersin ilk salona girişte kına yakılcağı zaman da bindallını giyersin merak etme :) şimdiden hayırlı olsun

Teşekkür ederim canım inşallah bizimki de güzel olur arkadaşının ki gibi bir

merhaba bende kına gecem için salon tuturum, bi abiye aldım bide göçmen şarlvarı aldım giymek için. benim mayıs olacağı için düğün yapğmur vs riskine girmek istemedim o yüzden d salonu tutuum

canım bizde açık alanda olsun istedik ama yer yok:) bakalım herhalde ufak biyer tutucaz. çevremde herkez ya abiye ya bindallı giydi 2 kıyafet değişen olmadı ki zaten bindallılar artık eskisi gibi değil ki elbise gibi olanlarda var:) ben bindallı giyicem sadece

Ayy çok istiyorum şu bin dallı yi giymeyi. Herkes şalvar diyor kötü diyor ama mmodern olanları var bilmiyor lar hevesimi kırıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…