• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi kına gecesi programı önerileriniz

nicksizim

Kocişini çoooooook sefiyo
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
327
3
46
Adana
Kızlar güzel bir kına gecem olsun istiyorum. Fakat program yapamıyorum. Bana yardımcı olurmusunuz?

Şimdi bir nişanlık birde bindallı aldım.

Neyi ne zaman giyeceğim, salona girişimiz nasıl olacak , devamında nasıl bir program olmalı, kına ne zaman yakılmalı vs..
yardımcı olursanız sevinirim.

Kızlar güzel bir kına gecem olsun istiyorum. Fakat program yapamıyorum. Bana yardımcı olurmusunuz?

Şimdi bir nişanlık birde bindallı aldım.

Neyi ne zaman giyeceğim, salona girişimiz nasıl olacak , devamında nasıl bir program olmalı, kına ne zaman yakılmalı vs..
yardımcı olursanız sevinirim.

Çıkarken yer volkanları ile çıkabilirsin. pistin etrafına da yer volkanları koyup onun ortasında ilk dansınızı yapabilirsiniz. kına çıkarkende soda şişelerine alüminyum folyo ile kaplayıp üstüne tül geçirip kurdela ile fiyonk yapıp ortasına mum koyup arkadaşlarının eline verebilirsin . taçlı duaklar alıp dağıtabilirsin genç kız arkadaşlarına. kına halayı çekerken içi şeker ve liralarla dolu bir testi hazırlayıp halay sırasında bir kişşi onu kırabilir. eğlenceli oluyor. gerisi sana kalmış :)

Back