- Konu Sahibi ultraslan_nur
-
çok güzel düşünmüşsün ama madem bu kadar masraf yapılacak keşke düğün yapsaydınız.
Hediyeliklerini beğendim sadece kesedeki minik beyaz şeyler sabunsa bir tek onu boş ver derim.
Sabun hediye etmek iyi değilmiş çünkü öyle duydum. Kurabiyeleri de kendin yapabilirsin.
Nette çok güzel kalıplar ve malzemeler satılıyor ben bu işten anlamamama rağmen kızımın 2 yaş
hediyelik kurabiyelerini kendim yaptım hemde üzerini şeker hamuru ile kaplayıp birde isim yazmayı bile becerdim.
Bunu ben yaptıysam herkes yapar valla
evet çok güzel şeyler düşünmüssün,ben ruj çantasını çok beğendim,hatıra olarak kulanılacak birşey,Allah herşeyi gönlüne göre versin
canım su şişelerini çok beğendim nereden yaptırabiliriz
canım onu bende bılmıyorum ben de bı resımde gordum ama matbayla anlasıyorsun buyuk ıhtımalle ben gorusecek ogrendıkten sonra yazarım
canım onu bende bılmıyorum ben de bı resımde gordum ama matbayla anlasıyorsun buyuk ıhtımalle ben gorusecek ogrendıkten sonra yazarım
canım aynı benim gibi düşünmüşsün benimde nikah olcağı için öğretmenevini tuttuk bizde eğlenelim istiyorum ama çok masrafa girmeden zaten salon 1500 e mal oldu uygunda oldu şükür bende arkadaşlarıma duvak vereceğim kına yakılırken ufak taçlı duvaklar çıkmış onlardan istiyorum.hem abiye hemde bindallı giyeceğim..heyecanlıyım çok ya nasıl olcak merak ediyorum eylül 15 [
bende cok heycanlıyım ınan canım sen yemeklı mı tutun ? ben hafta ıcı oldugu ıcın baya uygun bı fuyata tuttum salonu
kıyafetını fılan sectın mı bındallını fılan benım daha hıc bısey hazır degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?