- 20 Ağustos 2014
- 4.981
- 4.757
- 248
- Konu Sahibi pembebogurtlen91
@Mune @Margarikotin konu yanlış yerde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
@Mune @Margarikotin konu yanlış yerde
bütçem orta halli iyi bir yer ve organizasyon tuttum dediğim gibi ama heves işteButcen ne?
evet çıkış öyle benimde dilek ağacı düşündüm aslında ama nasıl olur bilemedimorganizasyon kına kızları getirmişti onlarla çıkış yapmıştık
kına yakıldıktan sonrada testi kırmıştım
hediyelik değil de kınaları süsletmiştim ben
bende hediye olarak kapaklı çanta aynaları varya onlardan düşünüyorum onu bir keseye koyup o şekilde hemde aynayı kullanırlarMekan fikri veremeyeceğim ama kesinlikle hediye olarak magnet vs düşünme. Kimse Ayşen'in kına gecesi yazan magneti dolabına asmıyor direkt cop oluyor hediye. Daha işlevsel bi sey düşünebilirsin.
2-3 kına gecesine gittim hayatımda. Birinde minik takı kutuları içine şekerleme koyup dağıtmışlardı. Şekeri yedim kutuyu hala kullanıyorum mesela.
Bir arkadasım nikahında tohum dağıtmıştı. Çok zarif ve anlamlı buldum. Tabi löp diye dağıtmamıştı güzel bir paketi vardı.
İse yarar ve anlamlı hediyeleri tercih etmeni tavsiye ederim
evet kıyafet olayı değişik olmuş gerçekten :) tabi baya şeyin modası geçti bakalım napıcazBen organizasyon tutmadım, kendimiz ayarladık herşeyi, farklı oldu mesela herkesinkinden
Arkadaşlarım ve kuzenlerle çıktık ilk çıkarken. Onların elinde tüllerle süslediğimiz plastik teflerden vardı, bende de ismimize özel resimli yaptırdığımız tef vardı. Dansçı kızlarla yapılmak yerine yakınlarımızla yapılınca daha samimi oldu bence. Kayınaile tarafı testi almış ,ondan testiyi mecburen kırdık, kına yakılırken de ayrı kıyafet giymedim, bitek tül takıldı kafama işte o kadar.
Farklı olmak istiyorsan herkesin yaptığını yapma derim ben. Klasik bindallılardan bile giymedim mesela ben. Annemler hacca gittiğinde Mekke'den elbise almışlardı o yöreye ait onlardan giydim, herkes de çok beğendi.
He bide çerezler küçük karton poşetler içinde dağıttık üstünde isimlerimiz yazıyordu. Başka kınada farklı bişey olamaz ki. Rengarenk dansının falan modası geçti sanırım artık
bende hediye olarak kapaklı çanta aynaları varya onlardan düşünüyorum onu bir keseye koyup o şekilde hemde aynayı kullanırlar
evet peki dilek ağacı demode mi olur senceAynen bak bu da ise yarar bi hediye. Kullanıslı gayet
Bunu sen yazana kadar hiç duymamıştım. Baktım da katılanların iyi dileklerini yazdığı bi sey sanırım. Bence hoş. Sana da hatıra olur.evet peki dilek ağacı demode mi olur sence
evet evet düğünlerde ki anı defteri gibi bir şey aslında . eğlenceli olabilir bakalımBunu sen yazana kadar hiç duymamıştım. Baktım da katılanların iyi dileklerini yazdığı bi sey sanırım. Bence hoş. Sana da hatıra olur.
Demode mi diye düşünme makul olduğu sürece istediğin şeyleri yap.
Bir arkadasım dugununde defter dolaştırmıştı, güzel dileklerimizi ywzmıstık. Bu da seninkiyle aynı mantık aslında
evet kıyafet olayı değişik olmuş gerçekten :) tabi baya şeyin modası geçti bakalım napıcaz
ahaha evet çocuklar her yerde tabiki evet o tefleri biliyorum ve düşünüyorum da teşekkürlerO bahsettiğim tef de çok değişik oluyor, özelden fotosunu atabilirim istersen. Baya dikkat çekmişti benim. Gatta onun üzerinde karikatür var o karikatürün aynısını cep aynalarına da yapıyor benim aldığım yer. Ben kına ve çerez dışında hediyelik dağıtmadım ama sen istersen aklında olsun tabi.
Dilek ağacı tam ne bilmiyorum ama ben şunlardan yapmayı düşünmüştüm:
Parmak boyama yapıyorlar üstüne. Sonra çocuklar batırır diye vazgeçtim. Bizim iki tarafta da çocuk popülasyonu çoktu da
ahaha evet çocuklar her yerde tabiki evet o tefleri biliyorum ve düşünüyorum da teşekkürler
çok teşekkür ederimDilediğin gibi olur umarım herşey
Selam kızlar,
Kına gecemde farklı bir şeyler yapmak istiyorum ama neler yapılabilir bulamıyorum
Hem hediyelik hemde Kına gecesinde yapılabilecek , farklı fikirlere değişik önerilere ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim