- 26 Ekim 2015
- 8.302
- 19.961
Ben de ozaman tekrardan soruşturayım teşekkür ederim :)
baya ucuza geldi....toplam 700 euro 200 kişilik. içecekleri metro'dan aldı...kalanlarda düğüne :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de ozaman tekrardan soruşturayım teşekkür ederim :)
baya ucuza geldi....toplam 700 euro 200 kişilik. içecekleri metro'dan aldı...kalanlarda düğüne :)
Malzemeler sizden olacak o sadece pisirecek.degilse cok masrafli olur tabiiHaklısınız ama bir porsiyon pilav yanında et sote 5,50€dan başlıyor aşçıyı düşünemiyorum tekrardan bi sorup soruşturmam iyi olacak sanırım uygun bir şey bulurum belki. Teşekkürler
Malzemeler sizden olacak o sadece pisirecek.degilse cok masrafli olur tabii
180 kişiye yemek çıkarmak zor olmaz mı siz ona 200 deyin neredesen baksan Türkiye de olsan genellikle pilav-tavuk-et-lahmacun vs çıkar yada yöresel yemekler yapılır.Kına için yemek vermek zorunda değilsiniz aslında kuru yemiş-yaş pasta-tatlı baklava olabilir-kuru pasta türü olabilir.Cevabın için çok teşekkür ederim
Kına 170-180 kişilik olacak.
Sarma çok zor olmaz mı okadar kişi için?
180 kişiye yemek çıkarmak zor olmaz mı siz ona 200 deyin neredesen baksan Türkiye de olsan genellikle pilav-tavuk-et-lahmacun vs çıkar yada yöresel yemekler yapılır.Kına için yemek vermek zorunda değilsiniz aslında kuru yemiş-yaş pasta-tatlı baklava olabilir-kuru pasta türü olabilir.