Kına Gecesi Kına Gecesi için tekne kiralayan var mı??? (istanbul)

94049

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2008
3.117
1
0
İstanbul
kına gecem için tekne kiralamayı düşünüyorum, kızlar aranızda tekne kiralayan varmı, fiyatları nasıl, tekne kına gecesi için ideal mi ? fikirleriniz bekliyorum.

bi tanıdıgmz kiralamştı.turyollar war ya onlardan 2 milyardı..kendileri ewden bişeyler hazırlamşlar açıkbüfe gbi onları serdiler..ama pek guzel olmadı çünkü çok sallandı tekne tavsiye etmıorum açıkçası....

teknenin sallanma ihtimalini bende düşündüm. oynamak çok zorlaşır ama belli bir yere geldikten sonra demir attırırlarmı acaba? öle daha güzel olur

Son düzenleme:

teknenin sallanma ihtimalini bende düşündüm. oynamak çok zorlaşır ama belli bir yere geldşkten sonra demri attırırlarmı acaba? öle daha güzel olur

demir attılar mı hatrlamıorum :44: ama kimse oyanyaamdı oynayacak yer çok dardı ..kalkanlar sendeledi falan..senide soğutmak ıstemıorum ama kına gecende üzülmeni istemem bnce biraz daha araştr ..mesela özel kına gecesi org yapan yerler war osmanlı usulu şerbetler dağıtılır gelin atla gelıor,gelinin 2 arkdşına özel bindallı verılıor,lokumlar dağıtılıor falan..çok daha güzel olablr

bu fikir de süpermiş valla, biraz daha araştırayım dediğn gibi. başka fikirlerde çıkar ortaya :)

Canım benim düğünüm ekimde soğuk olabilme ihtimali var, ama kınayı teknede yapmak, benimde yıllardır hayalimdi.
Turyolu aramadım, farklı firmalardan fiyatları araştırdım; 130 kişilik 5.000, 200 kişilik 6.500 diyorlar.
Üstelik ikram olayını kendileri vereceklermiş tekne + ikram fiyatı oluyor yani.
İstanbul, boğaz da olduğu için demir atma ihtimali yok, 4 saat devam ediyor organizasyon.
Beni düşündüren tek nokta ise, teknede olduğunu duyunca herkesin kınaya gelip düğüne gelmeme ihtimali.
Kız kıza yaparız herkese söylemeyiz desem de annem en başta arkadaşlarım gelir diyor.
Bende çok kararsızım yani :44:

çok yüksekmiş fiyatları ya ama acaba ikramı biz getirsek öle fiyat daha uygun olur gibime geliyor.demir atamazlarsa oynamaktan miğdemiz bulanmaz inşallah

İkramı ordan istemedim bende, ne kadar taze olur, ne kadar güvenilir olur bilemiyoruz çünkü. Fakat konuştuğum firmalar bunu söz konusu bile ettirmedi. Ama mutlaka istediğimiz gibi vardır, benim internetten araştırdıklarım bu şekilde söyledi.
Fiyatları bana da yüksek geldi, belediyenin sosyal tesislerini araştıracağım birde. Ekim ayına da güvenemiyorum..
Davetiye bastırmak için kına yerini ayarlamam lazım. İş çok...

çok yüksekmiş fiyatları ya ama acaba ikramı biz getirsek öle fiyat daha uygun olur gibime geliyor.demir atamazlarsa oynamaktan miğdemiz bulanmaz inşallah

Allah yardımcımız olsun valla, zor ama eğlenceli işler bunlar. benmde 2012 nisan-mayıs gibi olcak allah kısmet ederse. araştıracğm bende. yeni bulduğun yerler olursa beni de bilgilendirisen sevinirim. bnde yazacağım bulduklarımı.

yakın bir kız arkadaşım kına gecesini teknede kına gecesi organizasyonu ile gerçekleştirdi. tekneye ben de bizzat katıldığım için size gönül rahatlığı ile önerebiliyorum. kına gecesi için tekne kiralamak ve teknede kına gecesi fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak için teknedekinagecesi.com adresini ziyaret edebilirsin. sitede organizasyon ile ilgili tüm detaylara yer verilmiş. firmanın iletişim bilgilerini alarak görüşerek fiyat teklifini alabiliyorsunuz arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…