Kına Gecesi Kına Gecesi İçin Değişik Fikirler..

kızlar kına gecesi için bayan dj arıyorsanız tam adresındesınız
3yıldır bayan dj olarak kına gecelerınde calısıyorum detaylar ıcın
531 573 36 64

bende bunları kendım yaptım renklı kınaları halay mendılın ıcıne sardım onlarıda keseye koyup zımb aldım

Son düzenleme:
Hepinize cok tsk ederim sizin fikirleriniz ve deneyimlerinizin sayesinde bizlerde bilgilenmis oluyoruz ve daha kolay karar verebiliyoruz...

hemencicik yazim yapmak istediklerimi

Hediye olarak kücük kirmizi kuutulara kina ve nazar boncugu koymak istiyorum... Üzerinede isimlerimizi yazdircam... "seskom " arkadasima tsk ederim"

Yine ufak bir jest olarak genc kizlarar kücük tüllerin icine kirmizi Oje koyup hediye etmek istiyorum... "crayzz11 " ye tsk ederim "

Masayi Beyaz masa örtüleri ve kirmizi mumlar ile süslemek istiyorum... ve son olarak kücük nazar boncuklari serpmek istiyorum.... "malesef isimlerinizi hatirlaymiyorum su an ama sizede tsk ederim"

tef? tefsiz olmazz .... teflerı ben kırmızı ve beyaz genıs organze kurdelerle yanyana ıkı kere kurdele yaptım uzun tullerı sarıyor uzerındede bırer tane nazsr boncukları var cengellı ıgnelı

Selam arkadaşlar. Henüz benim kına geceme ve düğünüme 5 ay var ama ben şimdiden düşünmeye başladım bir şeyler. kendi kına gecemde yapacaklarımı yazıyorum sizlere de fikir olur belki.

-kına gecemin olacağı yerde masaları kurutulmuş gül yaprakları ve nazar boncukları ile süsletmek istiyorum.
-kına gecem şirin bir kafede olacak onun için kafenin girişine büyük ebatlarda pankart ya da afişe Hande'nin Kına Gecesi yazdıracağım.
-internette bulduğum kına kurabiyelerinden yaptıracağım çok sevimliler :) hatta birkaç yerle iletişime geçtim tanesini ortalama 2 tlye yapıyorlar.
-kına kesesi yerine sevimli kutucuklara konmuş kına kutuları var onlardan almayı planlıyorum. misafirlere dağıtılacak olan şal, kına mendili, kına kutularını ve kurabiyeleri şık poşetlere yerleştirip o şekilde dağıtmayı planlıyorum. yoksa herkes saldırıyor ve hoş olmayan görüntüler çıkıyor ortaya.
-arkadaşlarıma shakira kemeri ve ziller vereceğim bol bol göbek atalım diye :)

genel olarak klasik bir kına gecesi olur benimki ama en azından küçük farklılıklar yaratmayı düşünüyorum bunun için. hadi bakalım farklı fikirler de bekliyorum sizden :)

Kızlar fikirler harika insan heves ediyo ama malesef benim kına için hazırlık yapıcak bu kadar vaktim olmayabilir. ben isvicrede yasıyorum kınamda istanbulda olucak ve malesef ben anca 10 gün öncesinden gelebilicem o zaman zarfında gelinlikti diğer alışverişlerdi derken yetmeyebilir bile bana. Ama masa üstüne nazar boncukları güzel fikirmiş böyle ufak zaman istemeyen detayları yapabilirim.

Ben birde açık büfe ikram düşünüyorum nasıl olur sizce çok karışıklık olurmu?

Biz kiz kardesimin kinasinda yapmistik acik büfe her gelen birseyler getirmisti ama pek yetmedi malesef millet düsünmeden aldi da aldi :26: Allaha sükür birde Pide ve salata siparisi vermistik yoksa millet ac kalirdi

Bu arada simdiden hayirli olsun

Bizim akrabalarda yardımcı oluruz dediler inş yetmemzlik olmaz ben her ihtimale karşı bol bol alıcam. Ama pide fikri iyimiş olurda yetmesse aklımda olsun

Teşekkürler =)

merhaba umarım hala siteyi takıp edıyorsundur. sızın kına gecmıstır sımdıye benım de 1 ay ıcınde kınamvar ben de dugun yapmaycam ve sarkılarımı ben sececem ıkı sorum var bır ne tur sarkılara daha cok oynandı ıkı canlı muzıkolmadıgı ıcın cansız kaldı mı kına..cok tedırgınımkımse kalkıp oynamycak dıye

kına gecesi testi kırmada hangi müzikle oynanıyor peki yardımcı olabilirmisiniz? bende kına gecemde istiyorum ama müzik olarak ne çalınır bilmiyorum ?

kızlar sadace ılk sayfayı okudum digerlerini okumadım bu fikir soylendımı bılmem ama ben yıne yazıyım kına sarkısını (kınayı getır aneyyy ) olanı gelın hanım sesı guzelse daha önceden kayıt yaptırırsa ve kına gelırken onun sesınden bu parca calınırsa cok farklı olur bnce canlı soylemesı bıraz zor olabılır aglamaktan belkı

Kızlar selamm,

Kına organizasyonu yapmaktayız. Şuan tanıtım amacıyla fiyatlarımız çok cazipp. Kendi bindallınızdan arkadaslarınızn gıyecegı bındallıya kadar herseyınızı bız dusunuyoruz. Kına tacları, muzıklerı, tefleri, davulu, mumları şhakıra kemerlerı, karşılama lokumları, oyunları, Kına tahtı herşeyi biz düşünüp sizlere hayel gibi bir kına gecesi yaşatıyoruz. 5 kişilik ekiplerden oluşan kına kızlarımız gelın cıkısı yapıyor, sızlere özel gösteri şhovlar yapıyor, geceyi unutulmaz hale getiriyorr. Şuanlık kısa süreliğine fiyatlarımız çok uygun. İş sonu ödeme seçenekleriyle. Sizde bu fırsatı kaçırmayın. Detaylı bilgi için özelden mesaj atabilir. bu maıl adresıne maıl atabılırsınız. Ben özelim diyorsanız. Siz buna değersiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba canım :)
Ben kına türküsünü kendim söylemek istiyorum ama annem ağlayacak üzülecek diyede ne yapsam diye düşünüyorum.
Anneme söz vermiştim çook önceden ne yapmalıyım sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…