Kına Gecesi kına gecesi(bekarlığa veda gecesi)

mattmazel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
195
27
73
İstanbul
18 kasımda kına gecem var..sadece kızlar arasında..ayrıyetten bir kına daha olacak çünkü.

bekarlığa veda gecesi demek daha doğru olur aslında..kız arkadaşlarım olacak sadece..ama 70-80 gibi bir sayı olur en az..

salonda olacak değişik fikirler istiyorum sizden..

hmm degisik derken...
benim bekarliga veda gecemde hepimiz takma biyik, kas, favori falan takmistik. nedimem getirmisti sagolsun surpriz oldu...

sari olan benim

saka bir yana kucuk bir tac ve duvak olmazsa olmaz ^^ gerisini bilemiyorum hayal gucunun genisligi ile ilgili

Son düzenleyen: Moderatör:

teşekkür ederim

bunu nedimemin okuması gerekirdi sanırım:)

hem dağıtılacak şeyler konusunda hem de eğlence olarak farklı şeyler arıyorum..duvak çok klasik artık..

benim arkadaşın kınasında da bi başka arkadaşı erkek kılığına girmişti..önüne de a4 kağıdına damadın ismini yazıp yapıştırmış. damadın yerine geçti yani :) gelinle oynamaya başladı.. oynarken hem geline sarkıp durdu hemde oturan kadınlara... bayanlar arası olunca çok eğlendi herkes .. kırıldık gülmekten.. bi başka arkadaşınkindede gelinin arkadaşları çingene kıyafetleri giymiş.. önceden hazırlanmış onlar. geline dahil olmak üzere değişik bi roman dansı oynadılar.. salondakilere gül dağıttılar sepetlerinden. gelinin arkadaşlarında duvaklar zaten olur...

yalnız sana tavsiyem , kına yakılırken etrafına minderler koydur.seni daire içine alsınlar. yani etrafında kına tepsisini taşıyan kişi dönsün,diğerleri minderlerde otursun mumlarla.. şahsen ben byle düşünüyorum kendi kınamda.. hem gelenler seni rahat görür ,hem kına yakılırken fotoğraflardan milletin kolu bacağı kafası çıkmaz.. mutluluklar diliyorum canım ::

Son düzenleme:

minder fikri süpermiş teşekkür ederim..

damat kılığına girecek bir arkadaş bulmalı..benimkilerin hepsi kokoş:)

aslında dilek ağacı tarzı birşey yapmak istiyorum..

ya dallarına çaput bağlanabilir, ya da herkes benimle ilgili dileklerini yazıp asabilir..ama ağacı nerden bulacağım bilemedim.

ağaç olmaz da başka alternatifler olabilir.. bi sandık vs . bende sıradan şeyler istemiyorum. benimde yaz sonu kısmetse daha çok var gerçi ama şimdiden düşünmeye başladım.. :) ama oradakileri eğlendirecek bişiler yapmayı planlıyorum.. çünkü onlar eğlenirse ben daha çok eğlenirim.. kimi kınalarda herkes surat asıp ,çerezlerini çıtırdatıp afedersin bönbön bakıyo oynayanlara,sonra kalkıp gidiyo.. ben herkes gülsün,eğlensin istiyorum..bakalım daha fikirler çıkar benden

Son düzenleme:

değişik fikirleri ben de istiyorum:)

bu topici takibe alıyorum canım merak etme.. k.k bayanlarından daha ne fikirler çıkar

ayy matmazelcim, ben bu konuyu bi zamanalr acmistim burda,aman allah topa tutulmustum. Simdi yazilanlari gorunce vay be nerden nereye gelinmis bekarliga veda konusunda dedim
Ama tabii ben konuyu her ne kadar olarak kapamis da olsam, bekarliga vedami yaptim tabii ki de :

oncelikle bekarliga veda icin 60-70 kisi cok fazla olur diye dusunuyorum. bence sadece yasitin olan kizlari cagirabilirsin hem daha samimi olur.
ikincisi, kendine guzel bi kiyafet bulman. yurtdisinda benim giydigim tutu etekleri cok moda. ben de oyle tercih etmistim.
(kapali oldugunu hatirliyorum, sadece kiz kiza eglence yaparken acik olur musun ya da ne giymek istersin bilmedim. yoksa bi kac elbise modeli ekleyecektim )
ucuncusu, isin icine biraz eglence katmak icin arkadaslarin da daha once dedigi gibi biseyler hazirlayabilirsin. biyik, gozluk, dudak vs. Biz etsyde gorup arkadasimin nisanina sunlari hazirlamistik.

son olarak da mutlaka davetiye hazirla diyorum. ben yapmamistim, sonra uzuldum cok guzel bi hatira kalirdi cunku ...

süper ya ne güzel fikirler bende okuyunca kıpır kıpır oldum darıdı bizlere inşallahhhhhhhh

aklıma fikir gelirse yazarım :) mutluluklarrrrrrrr

kız arkadaşlarım+ kuzenlerim olacak...ve öğrencilerimden çok samimi olduklarım da istiyor..sayı bayağı fazla o yüzden..kimseyi ayıramıyorum..kız kınası olarak adlandırıyoruz aslında bunu..

kızlar arasında açık olacak kıyafetim.önü kısa arkası uzun bir model..

davetiye düşünüyorum.:)))

bu topik benim için de çok faydalı olacak sanıyorum çünkü benim de sadece kız arkadaşlarım ve kuzenlerimin olacağı bir veda gecem olacak değişik fikirleri not alıyorum ben davetiye yerine magnet yaptırayım diye düşünmüştüm yada kendim yapabilirim de bilemedim gerçi çok zaman var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…