• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Kına geceniz için hint kınası alternatifi

El$20Zeynep.JPG

CIMG2130.JPG

CIMG1994.JPG

CIMG1996.JPG

CIMG1998.JPG

CIMG2026.JPG

CIMG2004.JPG

Arkadaşlar yarın Beyazıta gidicem de orada hint kınasıyla dövme yapan bi yer biliyor musunuz?Arkadaş illa yerini öğren diye tutturdu da.Belki bende yaptırırım :D

güzel bazi ünlülerinde kinasi böyle di bende istanbulda yaptirmisim resimlerdeki kadar güzel degil di ama... kina gecesinde nasil yapilirki böyle desenli kina CADIARZU keske imkanim olsa kinam bu sekil yakilsin isterim dogrusu :1rolleyes: ama böyle güzel seyler görüyorum hefes ediyorum sonra gerceklesmeyince üzülüyourm of ya :kızgın:

ayağıma yaptrmıştm bnde 15gün kalmıştı ve çok para vermiştim...aylarca kalsa acımam paraya ama sonra çok acımıştım ya...söylemeden geçmiyim gerçekten süper oluyor....

kesınlıklee mıdemm bulandııı çok kotuuu asırı abartııı ne o öle ten rengı gorunmuoryasakkelime

ARKADASLAR bunların özel şablonları var;yaşadıgım ulke arap ulkesı ve neredeyse butun kadınların ellerınde var;cıkarması gayet basıt;kıvam onemlı kınanın..
Hı ama benım artık pek hosum gıtmıyorcok cazıp gelmıyor....
Yıne de ozel gunlerde dusunulebılır..

benim kınamda da böyle yapıldı, bir elime normal kına diğerine şablondan papatya yapmıştık, tüm şablonu ayarlayamadık tabi sanırım kıvamı pek tutmadı, ama kendi kendime bir ara ayağıma yapmak istiyorum ben böyle desen...

Benim çok hoşuma gidiyor bu hint kınası :ecrin_bebek: Bizde adet olan kınaya değil de dövmeye benziyor bunlar :CüvCüv: Yaptırmak isterdim ben de..kaydirigubbakcemile4

ya bu kına desenleri nasıl oluyor. yapıştırma mı bu işleri yapan birileri mi var ben sadece avuç içime sarmaşık ççekli birşey istiyroum.

benim kınamda da böyle yapıldı, bir elime normal kına diğerine şablondan papatya yapmıştık, tüm şablonu ayarlayamadık tabi sanırım kıvamı pek tutmadı, ama kendi kendime bir ara ayağıma yapmak istiyorum ben böyle desen...

bu bahsettiğiniz şablonları nereden alabilriz.

tatile gidildiğinde yapılabilecek şeyler bence. kına gecesi avuç içine azıcık bir kına, yeterli... :)

Back