• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kına gecemde giydiğim elbisemi satıyorum...

beyazpeynir1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
1.641
1.788
133
kına gecemde kiydiğim elbisem satılıktır... 300 lira fiyat düşünüyorum. ilgilenenlerin bilgisine...

$nisanlik.jpg $nisanlik1.jpg

çok güzelmiş rengine bayıldım. ben de gelinliğimi satmaya çalışıyorum duyurulur ama bi türlü alıcı bulamadım

çok güzelmiş rengine bayıldım. ben de gelinliğimi satmaya çalışıyorum duyurulur ama bi türlü alıcı bulamadım

teşekkür ederim.. inşallah gelinliğinizi satabilirsiniz. ben de gelinliğimi satmak istiyorum ama alıcı yok, herkes haliyle yeni almak istiyor:)

Bende kına gecesi için abiye düşünüyorum elbiseyi belirledim yinede burayada bakıyım daha uygun birşey bulurum belki diye neticede 1 kere giyilecek. Ama burdakiler sıfırından pahalı maşaALLAH :31: Buarada dilerim satabilirsin çok hoşmuş

Bende kına gecesi için abiye düşünüyorum elbiseyi belirledim yinede burayada bakıyım daha uygun birşey bulurum belki diye neticede 1 kere giyilecek. Ama burdakiler sıfırından pahalı maşaALLAH :31: Buarada dilerim satabilirsin çok hoşmuş

teşekkür ederim.. ben de 500e aldım :/ o yüzden 250 çok bi fiyat değil aslında.. siz de inşallah aradığınız elbiseyi uygun fiyata bulabilirisiniz..

Back