Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kına GecesiKına geceleri için mükemmel bir şey kızlar mutlaka bakın
kına gecelerinde geline yada yakınlarına kına yakmadan önce eline bunları yapıştırıyorlar. Bunların arkası yapışkanlı. Sonra üstüne kınayı yakıyorlar. Kınayı yıkayacağınız zaman bu motifi elinizden kaldırıyorsunuz. Sonra elinizde kına bu desende olmuş oluyor.
Merhaba kızlar bana bunları dubaiden amcam getirdi burdada varmı bilmiyorum ama sizde görün en azından sizin içinde fikir olur diye ekledim kına gecelerinde geline yada yakınlarına kına yakmadan önce eline bunları yapıştırıyorlar. Bunların arkası yapışkanlı. Sonra üstüne kınayı yakıyorlar. Kınayı yıkayacağınız zaman bu motifi elinizden kaldırıyorsunuz. Sonra elinizde kına bu desende olmuş oluyor. tabi ben bunları kendime dövme yapmak için kullanıyorum bacağıma falan yapıştırıp siyah hint kınası sürüyorum geçici dövme oluyor Eki Görüntüle 1010712
Eki Görüntüle 1010713
Eki Görüntüle 1010716
Merhaba kızlar bana bunları dubaiden amcam getirdi burdada varmı bilmiyorum ama sizde görün en azından sizin içinde fikir olur diye ekledim kına gecelerinde geline yada yakınlarına kına yakmadan önce eline bunları yapıştırıyorlar. Bunların arkası yapışkanlı. Sonra üstüne kınayı yakıyorlar. Kınayı yıkayacağınız zaman bu motifi elinizden kaldırıyorsunuz. Sonra elinizde kına bu desende olmuş oluyor. tabi ben bunları kendime dövme yapmak için kullanıyorum bacağıma falan yapıştırıp siyah hint kınası sürüyorum geçici dövme oluyor Eki Görüntüle 1010712
Eki Görüntüle 1010713
Eki Görüntüle 1010716
ben de bunları görmüştüm...eminönünde mutlaka bulurum diye düşünüyorum hatta...kına gecemde mutlaka kullanıcam ama ilk kına yakılırken de nasıl olacak tam bilemiyorum :)