Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri kına elbisem :)

Pamukum22

Guru
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2011
1.264
723
323
kızlar bindallıdan önce giyeceğim kına elbisemi aldık, alırken çok hoşuma gitti , rengini çok beğenerek aldım ama sizce çok mu sade elbisem, bazı arkadaşlarım çok sade almışsın dediler:78: aklım karıştı sizlerinde fikir vede yorumlarınızı bekliyorum kızlar

hayır sadelık kesınlıkle daha guzel ama bence normal yanı ne sade ne de degıl cok fazla boncuklu vs detayları olan elbıseler cok goz yorucu oluyo ve basıt bı gorunum oluyo ben begendım

bence çok şık sanada çok yakışmış bu rengi çok seviiyorum mutluluklar dilerim bende alacağım yakında bakalım benimki nasıl olacak....

Cok cok guzelmis hem rengi hem modeli gule gule giy insallah :)
Ama eger ailenizdende bunun gibi elbise giyenler olacaksa belki gelini ayirt etmek zor olabilir :26:

bence çok şık sanada çok yakışmış bu rengi çok seviiyorum mutluluklar dilerim bende alacağım yakında bakalım benimki nasıl olacak....
teşekkürler arkadaşım içimi rahatlatan yorumun için eminim seninkide çok güzel olucaktır mutluluklar canım

Cok cok guzelmis hem rengi hem modeli gule gule giy insallah :)
Ama eger ailenizdende bunun gibi elbise giyenler olacaksa belki gelini ayirt etmek zor olabilir :26:

canım benim yorumun için çok teşekkürler beğendiğine çok sevindim, işte benimde aklıma takılan o oldu, arkadaşlarımdan da aynen senin dediğin gibi seni ayıramayacaklar böyle giyinenler arasında diyenler oldu aklım karıştı bindallıdan önce bir saat kadar üzerimde durucak bindallımı giyince ayırsınlar gelinide demi ama böyle düşüneyimde içim rahatlasın canım iyi dileklerin için teşekkürler canım

: ) Takma kafana cok fazla insanlarda dikkatli baksin canim amaaan o anin tadini cikarmaya bak sen

bence çok şık . yakışmış bu rengi çok seviiyorum mutluluklar dilerim

ben beğendim.....
rengi özellikle çok güzel....
çok yakışmış....

gülerek giy canım bende çok beğendim hem zaten saçlarını havalı bişey yaptırırsın kesin anlaşılırsın ozaman düğünün ne zaman canım benim haziranda ve hala ne gelinlik nede kına kıyafeti bakmaya gittim

13 temmuz kına 14 temmuz düğün canım bizimde müsait olamadığımız için her zaman yavaş yavaş halletmeye çalışıyoruz ayrı şehirdeyiz her zaman görüşemiyoruz die her fırsatta birini halletmeye çalışıyoruz canım, inşallah gönlümüze göre olur herşey seninde cicilerine yorum yaparız buradan bir kaç gelinlikçi gezdim ben esas modellerimiz marttan sonra gelicek dedi gelinlik için o yüzden çok fazla acele etmeyelim, mutluluk dolu aşk dolu bir aile hayatı bizimle olsun canım

ya canım şimdi elbise çok güzel sanada çok yakışmış ama ben gelinin herzaman davetlilerden ayrıcalıklı olmasını isterim ki kendim sırf bu yüzden ve doya doya giymek için gelinliğimi giycem kınamda ...bilmiyorum ben kınada abiye giymek taraftarı değilim çünkü herkez abiye giyicek ya bu abiyeden daha gösterişli birşey giyerse bir davetli herkez onu gelin sanır yaa..nebilim bu konuda çok hassasım ben sen yinede kendin bilirsin canım mutluluklar

Bence sadeliği elbisenin rengi tamamlamış, saten çok fazla sevmem ama sana yakışmış canım.
Şimdiden mutluluklar diliyorumm

ben cok begendım sahsen kınamda gıyındıgım kıyafetıme cok benzıyor Rabbım mesut bahtıyar etsim .Allah utandırmasın canımmm ... mutluluklarrr

sade filan degıl tatlım kınanda senınle birlikte abiye gıyen olmayacagına göre sade dıye dusunme bence :) yakısmıs allah tamamına erdırsın cok mutlu olursunz ıns ben kınamda nişanlıgımı giymiştim kırmızı .kına gecende hiç aglama tamam mı mutlu ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…