- 26 Temmuz 2016
- 2.426
- 3.038
- 133
- Konu Sahibi BlueDesertRain
-
OlmazKizlar amcamin kızının dugunu var haftasonu. Kinasida varmis .Düğün icin ayarladim da kina icin elbisem yok .Baya bir bakindim bir beyaz elbise aldim uzun sifir kollu gogsu gold islemeli . Kinada giysem sizce sıkıntı olur mu ?
Yahu istersen mor giy istersen siyah istersen kirmizi giy sen iste çıplak git ayol şöyle şeyleri takmayin .
Kınada olur.
Ben kına yerine gelin hamamı yapmıştım
Herkes mi beyaz giyer arkadaş
Beyaz tiril tiril elbiseler hatunlar kıvırtıyor
Yadırgamadım, bayağı hoşuma gitmişti.
Benim de bu haftasonu kınaya gitmem gerekiyor ve bende de beyaz elbise var ne giysem bilemiyorumBeyaz az tercih edilen bir renk ya tedirginim nedensiz
Benim de bu haftasonu kınaya gitmem gerekiyor ve bende de beyaz elbise var ne giysem bilemiyorum
Haklısınız aslında tereddüt etmezdim ama benim gideceğim gelin çok kaprisli biri ve başka şehire gelin gideceğinden gelinlik de giyecekBen giyecegim galiba . Kinada kirmizi olmaz beyaz ne alaka
Gelin ne giyecek kınasında? Beyaz giyecekse giyme şimdi onun kaprisini çekme bi de
Kınada beyaz gayet iyi bi seçim ama gelinlik vari bi elbise ise düğünde hoş olmaz bence.. ister istemez bütün renkler bitti bu mu kaldı gibi oluyor.. hani kucuk kizlara beyaz tullu elbise giydirirler ya onun gibi geline ozenmis gibi duruyor.. öyle olmasa bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?